Χωρίς κόσμο και με Άχνα

Έγινε το αναμενόμενο στη σημερινή συνεδρία του συμβουλίου αφού παρά την αντίθετη άποψη του αντιπροέδρου Γεωργίου (δηλώσεις στη Sportday) η πλειοψηφία του συμβουλίου αποφάσισε να μην εξαγοράσει την ποινή που μας επιβλήθηκε έτσι ο αγώνας με την Άχνα θα γίνει χωρίς οπαδούς. Το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ κρίθηκε ως πρόκληση κάτι για το οποίο μας προετοίμασε με τη δηλώσεις του από χτες και ο Τάκης Αντωνίου. Με την άποψη της διοίκησης συμφωνεί και η πλειοψηφία του κόσμου όπως φαίνεται και στο σχετικό γκάλοπ που διεξάγεται από το πρωί στο site μας. Η διοίκηση αποφάσισε να επιχορηγήσει κατά 50% την αγορά του εισιτηρίου με την Αεκ για όσους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θέλουν να πάνε στο ΓΣΖ για να παρακολουθήσουν τον καθοριστικό αγώνα πρωταθλήματος.

 Έχουμε την άποψη ότι αν η διοίκηση ήθελε να είναι πραγματικά πελατοκεντρική θα έδινε την αντίστοιχη χρηματική αποζημίωση σε όλους τους κατόχους διαρκείας αφού με τη λύση που προτείνει γνωρίζει εκ των προτέρων ότι μόνο ένα μικρό μέρος των κατόχων διαρκείας θα εκμεταλλευτεί την επιχορήγηση.

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να προβληματίσει είναι η αδυναμία της διοίκησης να πάρει μέτρα για περιορισμό του φαινομένου χρήσης των φωτοβολίδων. Τα τελευταία δυο χρόνια και παρά τις εκκλήσεις οπαδών και μετόχων η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα αποτελεσματικό μέτρο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ στην αποψινή τακτική του συνεδρία μελέτησε την τελευταία τροποποίηση των πειθαρχικών κανονισμών της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ, με την οποία δίδεται η δυνατότητα εξαγοράς της ποινής κεκλεισμένων των θυρών δια της καταβολής προς την ομοσπονδία του ποσού των €40000 και ομόφωνα πήρε την απόφαση να μην εξαγοράσει την ποινή.Κατανοούμε τι σημαίνει αυτό για την ομάδα μας και τους παίκτες μας που θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς την υποστήριξη του κόσμου μας και ασφαλώς κατανοούμε και την αδικία που αισθάνονται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.Είμαστε όμως βέβαιοι ότι όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ αντιλαμβανόμαστε ταυτόχρονα ότι κάποιοι στην ΚΟΠ μας πήραν για κορόιδα. Προσπάθησαν, εφαρμόζοντας για ακόμα μία φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά σε θέματα τροποποίησης κανονισμών και καταστατικού, να μας θέσουν προ του διλήμματος είτε να παίξουμε χωρίς κόσμο είτε να γίνουμε μεγαλοχορηγοί της ΚΟΠ.Αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι ότι δεν το επιθυμεί κανένας ΑΠΟΕΛιστας. Την οποιανδήποτε οικονομική δυνατότητα έχουμε αυτή τη στιγμή, την αποκτήσαμε λόγω των ποδοσφαιρικών επιτευγμάτων της ομάδας μας και όχι γιατί κάποιος μας τα χάρισε. Εμείς ένα δίλημμα έχουμε αυτή τη στιγμή. Είτε να επιχορηγήσουμε την ΚΟΠ είτε να επιχορηγήσουμε τους ΑΠΟΕΛιστες. Επιλέγουμε το αυτονόητο.Ολόκληρο το ποσό των €40000, που εποφθαλμιούσε η ΚΟΠ και όσοι προσπάθησαν να μας εγκλωβίσουν θα χρησιμοποιηθεί για επιχορήγηση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, αρχής γινομένης από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, το εισιτήριο του οποίου θα επιχορηγηθεί κατά 50%.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!