Χωρίς περιθώριο για απώλειες

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά το 2014 στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο αγχωτικό -6 που δεν του επιτρέπει να έχει απώλειες πριν από τους πρωτοπόρους. Η προσπάθεια της ομάδας για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε. Το ζητούμενο αρχίζοντας από σήμερα είναι να κερδίζουμε. Εννοείται ότι για να κερδίζεις χρειάζεται να έχει καλή απόδοση και πολλά άλλα τα οποία ξέρουμε. Όλα συνηγορούν ότι ο Άρης θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του σήμερα το απόγευμα στο Τσίρειο. Πρόκειται για μια ομάδα που χάνει δύσκολα και που παίζει ανοικτά απέναντι στους μεγάλους κάτι το οποίο ενδεχομένως να μας βοηθήσει.

Όσο καλός όμως και αν είναι ο Άρης του Κάανεν ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ οπότε το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι οι παίκτες του Δώνη. Ένα πρόβλημα που παρέμεινε άλυτο και επί Δώνη είναι η τρομερή δυσκολία της ομάδας να έχει καλή συγκομιδή βαθμών στους εκτός έδρας αγώνες. Άλλο πρόβλημα είναι ότι με τους λεγόμενους μικρούς οι παίκτες μας χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους.

Με προσεγμένες αλλαγές

Η λογική λέει ότι πέραν της δεδομένης αλλαγής του Μπόρδα αντί του τιμωρημένου Ολιβέιρα θα δούμε ακόμα κάποιες στην προσπάθεια του Δώνη να φρεσκάρει την ομάδα. Είναι κάτι που επιχείρησε και στον αγώνα με την Αεκ αλλά αυτή τη φορά αν γίνει θα είναι πιο προσεγμένα και μεμονωμένα για να μην την πάθουμε.

Ο Ντε Βινσέτι όπως γίνεται αντιληπτό θα ηγηθεί της ομάδας και το ζητούμενο είναι ποιος θα τον πλαισιώσει στην επιθετική γραμμή. Ο Μαντούκα πήρε μπρος και είναι ότι πιο ποιοτικό έχουμε αλλά για να βγάλει τη χρονιά πρέπει να παίρνει ανάσες.. Αν μείνει στον πάγκο τη θέση του θα πάρει ο Σαντίν ενώ οι Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης έχουν προβάδισμα για τα δυο άκρα. Ο  Αρτυματάς είναι ο άλλος υποψήφιος για το αρχικό σχήμα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να πάρει ανάσες ο Βινίσιους.

Ο Πάρντο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ η αρμονική συνύπαρξη των Μπόρδα και Αμορίν είναι μια πρόκληση έστω και αν ισχύει πως η καλή αμυντική λειτουργία είναι υπόθεση όλων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!