Χωρίς ρυθμό, κουρασμένοι ΑΛΛΑ..

Το πιο σημαντικό πράγμα που έγινε στο Bordeaux ήταν ότι ο Δώνης δεν επιχείρησε να μετριάσει την ήττα και την όλη παρουσία της ομάδας γεγονός που μας κάνει να βλέπουμε κάπως πιο θετικά τη συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ πάσχει από ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης τους τελευταίους μήνες και οι προσεγγίσεις του Δώνη ίσως διαφοροποιήσουν την κατάσταση. Διαβάστε τις δηλώσεις του και θα καταλάβετε:

Τα παιδιά προσπαθούν να αφομοιώσουν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς αυτό που παρατηρώ είναι σαν να είμαστε σε μια ευθεία γραμμή. Δηλαδή η ομάδα δεν έχει ακόμα τον ρυθμό που θα ήθελα, παρά την προσπάθεια που γίνεται και ειδικά σήμερα μετά το 75′ φαινόμασταν αρκετά κουρασμένοι. Υπάρχουν σίγουρα σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα σε σύντομο διάστημα μπορεί να δείξει καλύτερα στοιχεία αλλά και να κερδίσουμε. Γιατί το να κάνουμε εμφάνιση, όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν αρκεί.

Αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: Όχι… Θα ήταν άδικο και λάθος να αφήσω αιχμές για τον προηγούμενο προπονητή. Η αλλαγή ρυθμού στο παιχνίδι δεν είναι πάντα θέμα φυσικής κατάστασης. Μπορεί να οφείλεται σε κούραση ή άλλους λόγους. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει ένταση στο παιχνίδι μας. Όσο περνά ο καιρός βλέπω μεγαλύτερη κούραση. Είναι κάτι που θα το λύσουμε στο επόμενο διάστημα.

Για την αλλαγή στο σύστημα: Είχαμε επιλέξει το 4-3-3 και το 4-5-1 όταν κάναμε άμυνα, για να έχουμε παίκτες στο άξονα και να κυκλοφορεί η μπάλα. Όμως ήμασταν πολύ αργοί και έπρεπε να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι εκεί συμπεριφερθήκαμε καλύτερα τακτική, λειτούργησαν καλύτερα οι πλάγιοί μας. Είχαμε καλή κατοχή στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε.

Για την πρόκριση: Είναι απαραίτητη η νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια. Απαραίτητη είναι και η βελτίωση. Δεν πρέπει να συνηθίζουμε τις ήττες, είναι άσχημο ανεξαρτήτως προβλημάτων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Δευτέρας, να εμφανιστούμε καλύτεροι και να κερδίσουμε.

Δηλώσεις παικτών

Πάρντο: Μπορούσαμε για κάτι περισσότερο, όμως η Μπορντό έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά μόνο για σήμερα. Αύριο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Ξέραμε ότι οι Γάλλοι είναι πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι και ίσως μας έλειψε η τύχη και η συγκέντρωση. Πρέπει να κερδίζουμε όλες τις ομάδες. Όσοι δεν πιστεύουν ότι μπορούμε, καλύτερα να μην έρχεται στο γήπεδο και να μην είναι με το ΑΠΟΕΛ.

Χαραλαμπίδης: Πράγματι είναι απογοητευμένη ομάδα γιατί υπήρξε αρκετά μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πλάνο και ξέραμε ότι θα είχαμε τις ευκαιρίες για ένα γκολ. Ήρθαμε εδώ για την νίκη και νομίζω φανήκαμε άτυχοι. Δεχθήκαμε δυο γκολ που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όμως υπήρχαν θετικά στοιχεία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημείο αναφοράς. Ελπίζω να μας δώσει την ευκαιρία να ξυπνήσει η ομάδα και να κτίσουμε ξανά το ΑΠΟΕΛ με ένα νέο προπονητή. Υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα. Όλοι μας ξέρουμε πόσο χαμηλά φτάσαμε αυτή την ομάδα. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα δώσουμε τα πάντα ώστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια και με τον κόσμο μας όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχει όρεξη για δουλειά στην ομάδα. Δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά.

Αλεξάνδρου: Έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια, σίγουρα καλύτερη από προηγούμενους αγώνες. Στεκόμαστε στο πως χάθηκαν οι βαθμοί γιατί τους χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς κάποιες φάσεις που είχαμε δεν κατέληξαν σε γκολ. Είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ από στατικές φάσεις. Είναι πράγματα που βελτιώνονται όμως και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, υπάρχει δυνατότητα και ποιότητα. Έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε ίσως είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης. Προσπαθώ να βοηθώ σε όποια θέση μου ζητά ο προπονητής μου. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση μου, προσπάθησα αλλά πρέπει να υπάρξει βελτίωση από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!