Ψάχνονται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Καρυπίδη

Όπως γράψαμε από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση δεν ήθελε να διαρρεύσει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Καρυπίδη αφού κάτι τέτοιο ενδεχομένως να δημιουργούσε εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται αφού α μη τι άλλο παρατηρείται καθυστέρηση στη διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στον Καρυπίδη και την ομόνοια. Η όλη στασιμότητα επηρεάζει ως ένα βαθμό την ομάδα αφού σε 15 μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος! Το νέο όνομα που εξετάζεται από τον Γιοβάνοβιτς είναι αυτό του συμπατριώτη του Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Πρόκειται για 23χρονο Σέρβο διεθνή που αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Γυάλισε στον προπονητή μας από τους αγώνες προ τριετίας με την Παρτιζάν και τώρα φαίνεται να άνοιξε ένα παράθυρο ευκαιρίας το οποίο κυνηγά και ο ΑΠΟΕΛ. Λέμε και ο ΑΠΟΕΛ γιατί η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη και δικαιολογημένα κάποιοι θεωρούν τον Σέρβο πιο καλή περίπτωση από αυτήν του Καρυπίδη.

Για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ ο ύψους 1.93 νεαρός Σέρβος θα πρέπει να αποκτηθεί από την Μπλάκπερν η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Ο Πέτροβιτς ήταν πέρσι στο ρόστερ της ομάδας η οποία δεν κατάφερε να παραμείνει στην Premiership αφού τερμάτισε στη 19η θέση. Προηγούμενος όπως έχουμε αναφέρει αγωνίστηκε στην Παρτιζάν όπου για τρία χρόνια ήταν βασικός έχοντας παίξει κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Ο χρόνος λειτουργεί πλέον πιεστικά και παρόλο που ο Γιοβάνοβιτς δεν το επιθυμεί γίνεται ολοένα και πιο πιθανό το σενάριο του ότι θα ψαχνόμαστε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όταν το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο αλλά τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας είναι υπαρκτά εδώ και καιρό. Είναι επίσης δεδομένα ότι έχουν γίνει αποδεκτά από τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος ψάχνει παίκτη για να τα βελτιώσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!