Ψάχνοντας το βάλσαμο στο Bordeaux

Εν μέσω όλων των αγωνιστικών και άλλων προβλημάτων η ομάδα μας ρίχνεται απόψε στην μάχη των ομίλων του Europa League έχοντας αντίπαλο την Bordeaux. Η νέα αρχή που ήθελαν όλοι να έχει αφετηρία τον αγώνα με τον Ερμή δεν ήρθε ποτέ, έτσι τώρα η ελπίδα κάποιων μεταφέρεται στον σημερινό αγώνα. Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι μεγάλος αλλά υπό προϋποθέσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Bordeaux δεν δίνει την απαιτούμενη σημασία στο θεσμό κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον τελευταίο αγώνα όταν έχασε από την Μακάμπι με 1-2. Κάπου εδώ κρύβεται και μια προοπτική για την ομάδα μας η οποία όμως για να τα καταφέρει θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν. Με τα αγωνιστικά χάλια που είδαμε και στον αγώνα με τον Ερμή θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την αγωνιστική πειθαρχία που θα περιορίσει τα λάθη και κυρίως τα αμυντικά στον ελάχιστο δυνατό βαθμό. Η δυσκολία στο γκολ είναι δεδομένη και ο Δώνης θα επιχειρήσει και πάλι να βρει τις λύσεις.

Ο Δώνης ζήτησε πάθος, ηρεμία, αυτοπεποίθηση και βελτίωση εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι αν συμβούν αυτά οι παίκτες του θα θέσουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας στους πρώτους δυο αγώνες δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει σφήνα και να διεκδικήσει πρόκριση στους 16 αλλά απόψε έχουμε την τελευταία ευκαιρία να ανατρέψουμε τα δεδομένα.  Η διαφύλαξη του πρεστίζ μας είναι ένα επίσης ακόμα ένα κίνητρο που πρέπει να λειτουργήσει. Ο Δώνης παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις τελευταίες του δηλώσεις και ελπίζουμε να δικαιωθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!