Ψάχνουμε για επιθετικό!

Όσο καθυστερεί η ολοκλήρωση της απόκτησης επιθετικού και όσο βγαίνουν στο προσκήνιο ατυχείς σκέψεις όπως αυτή της απόκτησης του Τριποτσέρη, το θέμα του επιθετικού που θέλουμε θα είναι το πρώτο θέμα. Το ιδανικό σενάριο λέει ότι ο επιθετικός αυτός θα πρέπει να αποκτηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε να διαθέσιμος και έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Δυστυχώς το ενδεχόμενο αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί και πολύ πιθανό οπότε ίσως να πρέπει να συμβιβαστούμε με το ότι ψάχνουμε επιθετικό ο οποίος θα είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως προέκυψε από τη χτεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου το ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Ανόρθωσης, Τριποτσέρη ατόνισε. Ουσιαστικά η ανάγκη απόκτησης ενός αξιόλογου επιθετικού του οποίου το κόστος δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, έβαλε φρένο στις όποιες σκέψεις έγιναν για τον Τριποτσέρη. Το οικονομικό όπως γράψαμε ξανά εξακολουθεί να είναι βαρόμετρο στις όποιες σκέψεις γίνονται και παρά το ότι κάποια άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ποσοστό-έλεγχο στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ εισφέρουν κάποια ποσά τον τελευταίο καιρό, αυτά δεν θεωρούνται από μόνα τους αρκετά.

>

Ήδη η διοίκηση οφείλει ένα μηνιάτικο στους ποδοσφαιριστές και η πίεση για να είναι συνεπής στις πληρωμές της έχει αρχίσει και αναμένεται ότι φέτος θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Τα εισιτήρια διαρκείας μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να έρθει αυτή την εποχή αρκετό ρευστό και η διοίκηση Ζιβανάρη μελετά τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να ανεβάσει το συνολικό αριθμό.

Στο θέμα του επιθετικού δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αξιολογεί καθημερινά αρκετά ονόματα που του προτείνονται. Ο προπονητής μας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και τα όσα γράφονται για παίκτη κράχτη που εδώ και καιρό το όνομα του κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό είναι υπερβολές.

Η περίπτωση του Φάμπιο Τζούνιορ μετά από αρκετό καιρό βολιδοσκοπήσεων και διαπραγματεύσεων φαίνεται να ναυαγεί οριστικά οπότε αναμένουμε με αγωνία την τελική απόφαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!