Ψήφισε τον MVPτου ποδοσφαιρικού αγώνα!

Υπηρεσία SMS της ΜΤΝ αποκλειστικά για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ

Η ΜΤΝ, Μέγα Χορηγός του ΑΠΟΕΛ, δίδει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας και συνδρομητές της MTN, να συμμετέχουν σε ψηφοφορία ανάδειξης του MVP για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Το προνόμιο ανάδειξης του MVP είχαν μέχρι τώρα μόνο οι αθλητικοί συντάκτες.

Ο πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ για το ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και μαζί η νέα υπηρεσία της ΜΤΝ. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, εκτός του ότι αποκτούν λόγο στην απόδοση των παικτών της ομάδας τους, ψηφίζοντας λαμβάνουν παράλληλα μέρος σε εβδομαδιαία κλήρωση, για ένα δωροκουπόνι αξίας €100 για αγορές από το κατάστημα των «Πορτοκαλί». Κερδισμένοι από την ψηφοφορία δεν θα είναι όμως μόνο οι φίλαθλοι αφού η ΜΤΝ θα βραβεύει και τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με την μεγαλύτερη ψηφοφορία σε κάθε εντός έδρα αγώνα της ομάδας.

Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κανείς να ψηφίσει είναι πολύ απλός. Οι συνδρομητές θα στέλνουν SMS , με τον αριθμό που αναγράφεται στη φανέλα του ποδοσφαιριστή που θέλουν να ψηφίσουν, στον αριθμό 6655. Οι συνδρομητές μπορούν να ψηφίζουν για μια βδομάδα, από την έναρξη του αγώνα μέχρι την Παρασκευή πριν από την έναρξη του επόμενου αγώνα του ΑΠΟΕΛ.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του αμέσως επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας και θα αναρτώνται επίσης στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί μέχρι το τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής σεζόν, το Μάιο του 2009. Το κόστος για κάθε μήνυμα είναι €0,575 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τους όρους της προσφοράς στην ιστοσελίδα www.apoelfc.com.cy

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!