Ψηλά, ψηλότερα ο ΘΡΥΛΟΣ

Σε μια ευρωπαϊκών προδιαγραφών τελετή ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε για 21 φορά στην ιστορία του πρωταθλητής. Οι 20 περίπου χιλιάδες οπαδοί μας που γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου πανηγύρισαν την επίσημη στέψη του αυτοκράτορα με τη ψυχή τους. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν ο Μαρίνος Σατσιάς σήκωσε το τρόπαιο το πρωταθλητή. Η νύχτα έγινε μέρα ο κόσμος παραληρούσε και η συγκίνηση έφτασε το ζενίθ. Το τελετουργικό ήταν όπως το είχαμε φανταστεί αφού παρά τις κάποιες καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα ήταν πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές. Ακόμα και η παρουσία του τραγουδιστή Χοβίκ πέρασε ευχάριστα αφού επέλεξε σχετικά με τη βραδιά τραγούδια ενώ στο τέλος επιχείρησε να οργανώσει και την κερκίδα. Τα λίγα laser και πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν φαντασμαγορική την ατμόσφαιρα ενώ το πιο συγκινητικό μέρος ήταν όταν η γαλανόλευκη κάλυψε τη νότια κερκίδα.

Η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να αποθεώσει τους πρωταγωνιστής της φετινής επιτυχίας αρχίζοντας από τον Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές. Με κάποιους το αίσθημα του αποχαιρετισμού ήταν έντονο οπότε είχαμε και αυτή την παράμετρο.

Ο ΑΠΟΕΛ έγινε και πάλι  η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και πλέον η σκέψη όλων στρέφεται στην επόμενη μέρες. Οι προκλήσεις είναι πολλές για όλους και η ευρωπαϊκή προοπτική είναι στο μυαλό όλων. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους θέλει την ομάδα να μπει σε ένα εκ των δυο ομίλων. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ακούμε εδώ και καιρό από όλους και σε γύρω από αυτό θα περιστραφούν τα πάντα τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!