Ψυχραιμία, αυτοκριτική και πράξεις No 2

Αυτός ήταν ο τίτλος μας τη Δευτέρα αυτόν επιλέγουμε και σήμερα μαθαίνοντας ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αξιολογεί όλα τα ενδεχόμενα εις απάντηση της χτεσινής ανακοίνωσης-καταπέλτης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Το κάθε ενδεχόμενο αφήνει ανοικτή και την περίπτωση της παραίτησης κάτι που αν γίνει εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι καταστροφικό για την ομάδα μας και σίγουρα κάτι που κανένας δε θέλει. Τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται και από το προσκείμενο στη διοίκηση kerkida.net, το οποίο σε ψεσινό άρθρο του έκανε αναφορά στο όλο θέμα. Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση των οργανωμένων σίγουρα συμπεριλάμβανε υπερβολές, οι οποίες προκύπτουν από την επίσης υπερβολική αγάπη τους προς την ομάδα. Κανένας όμως δεν είναι περισσότερο αποελίστας από οποιονδήποτε άλλο και σίγουρα κανένας οργανωμένος ή μη δεν μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια του επειδή η ομάδα μπορεί να μην αγωνιστεί καλά.

Όπως γράφαμε λοιπόν ότι χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοκριτική από διοικούντες και τεχνική ηγεσία, το ίδιο πρέπει να γίνει και σε επίπεδο οπαδών είτε πρόκειται για οργανωμένους ή μη. Το ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ανάγκη το καθαρό μυαλό όλων και ιδίως αυτών που το διοικούν έτσι ώστε να βγούμε δυνατοί από μια κρίση. Κρίση την οποία θεωρούμε φυσιολογική και αντιμετωπίσιμη φτάνει να μην κυριαρχήσει ο πανικός.

Η χτεσινή μέρα επιφύλασσε ακόμα ένα περιστατικό που ήρθε να προσθέσει στο όλο αρνητικό κλίμα αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδιωξε από την προπόνηση τον Μάριο Ηλία, μετά που ο τελευταίος αντέδρασε σε μια οδηγία του προπονητή. Είναι γνωστό πως οι σχέσεις των δυο αντρών είναι εδώ και καιρό τεταμένες και σίγουρα το χτεσινό περιστατικό δεν είναι τυχαίο.

Και πάλι θα πούμε ότι από τι στιγμή που ο Ουζουνίδης είναι ο απόλυτος άρχοντας στον Αρχάγγελο όλοι οφείλουν να σέβονται τις όποιες απόψεις του. Μέσα σε αυτούς θεωρούμε και τη διοίκηση η οποία παρά την αντίθετη γνώμη του προπονητή ανανέωσε τη συνεργασία με τον παίκτη το καλοκαίρι και τώρα η κατάσταση οδηγείται εκ νέου στα άκρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!