Ψυχραιμία και ανακοινώσεις

Δυστυχώς κανένας ή ελάχιστοι ασχολούνται με το δύσκολο αγώνα με το Παραλίμνι. Η μουρμούρα και ο προβληματισμός για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση μεταγραφών άρχισαν να παίρνουν διαστάσεις για όσους μπαίνουν στη διαδικασία να δίνουν σοβαρή υπόσταση στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Σούπερ Σπόρτ ΦΜ και άλλων σταθμών στις οποίες οπαδοί διαφόρων ομάδων λένε με ή χωρίς επιχειρήματα τον πόνο ή τα απωθημένα τους. Το απόγευμα της Παρασκευής η κατάσταση με συγκεκριμένη μερίδα οπαδών μας ξέφυγε σε τόσο βαθμό που ο Τάκης Αντωνίου αναγκάστηκε να κάνει παρέμβαση στην καφενίστικη εκπομπή του Σουπερ Σπόρτ, επιχειρώντας να πείσει ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση και πως διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να παρασυρθούν από κανέναν και με συνετές κινήσεις θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Με την ίδια λογική που ο κάθε αργόσχολος βγάζει ειδήσεις για παίκτες που ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ, προκύπτουν αυτοί που γνωρίζουν αυτούς που θα φύγουν. Ο Χιώτης είναι σύμφωνα με κάποιους ένας από αυτούς γεγονός μάλιστα το οποίο γνωστό-άγνωστο μέλος του διοικητικού συμβουλίου έκρινε αναγκαίο να διαψεύσει μέσω του kerkida χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα ως ανοησίες.

Είναι φανερό ότι και οι διοικούντες βρίσκονται κάτω από πίεση και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Έχουμε γράψει πολλές φορές για τις επαναλαμβανόμενες γκάφες του προέδρου ο οποίος αυτοπαγιδεύεται σε χρονοδιαγράμματα που δεν τηρούνται γεγονός που μεγαλώνει το άγχος για όλους. Οπότε το καλύτερο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να φροντίσουν να ολοκληρωθεί

Διάκριση για τον Dozet
Σύμφωνα με το εγκυρότερο site του ευρωπαικού basket (www.eurobasket.com) o Milan Dozet είναι ο πολυτιμότερος παίχτης του πρώτου γύρου στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Dozet εντάχθηκε στην ομάδα μας 2 μέρες πριν το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον κεραυνό και από τότε βομβαρδίζει τα καλάθια των αντιπάλων χωρίς έλεος. Ακόμη στην Ευρώπη είναι δεύτερος top scorer με 20.4 πόντους ανά παιχνίδι με μόλις 0.2 διαφορά από τον πρώτο.

Συλλεκτικές αγωνιστικές στολές ΑΠΟΕΛ καλαθόσφαιρα
Στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας στο Λευκόθεο εναντίον της ομόνοιας θα αρχίσει και η πώληση των συλλεκτικών στολών της καλαθοσφαιρικής ομάδας(φανέλα και παντελόνι) που έχουν ετοιμαστεί για τους φίλους της ομάδας. Οι στολές θα διατίθενται στην είσοδο του Λευκόθεου.
Υπάρχουν διαθέσιμες 150 στολές προς τους φίλους του ΑΠΟΕΛ . 50 πορτοκαλιές, 50 μπλε και 50 κίτρινες. Η τιμή είναι 45 ευρώ , τιμή πολύ προσιτή για τους φίλους της ομάδας. Οι στολές θα πωλούνται και στα επόμενα παιχνίδια μέχρι να εξαντληθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!