Ψυχραιμία και συσπείρωση μέχρι νεοτέρας

Ήταν αναπόφευκτο μετά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν την Κυριακή να φέρουν προβληματισμό, απογοήτευση, εντάσεις και προστριβές ακόμα και ανάμεσα στους ίδιους τους οπαδούς μας. Το -4 από την κορυφή σε συνδυασμό με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα αλλά και τις δηλώσεις Ερωτοκρίτου ήταν κάτι περισσότερο από καλές αφορμές για να ακούσουμε και να διαβάσουμε πολλά. Έχουμε λάβει δεκάδες εμαιλ και κάποια από αυτά δημοσιοποιούνται στη στήλη Εσύ το Είπες, σε μια προσπάθεια μας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη κάλυψη του πως αντιμετωπίζει τα δεδομένα ο κόσμος.

Ζητούμενο αυτή τη στιγμή και λίγες μέρες πριν τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς είναι η αυτοσυγκράτηση από όλους. Τα κεντρικά δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών καναλιών είχαν σαν πρώτο θέμα το βράδυ της Δευτέρας τα κατορθώματα των λίγων δειλών οπαδών μας που έχοντας σαν κάλυψη το ΑΠΟΕΛ μας έκαναν ρεζίλι και θα μας κοστίσουν ακόμα περισσότερα.

Η διοίκηση μετά τις βεβιασμένες δηλώσεις του Ερωτοκρίτου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, επιχείρησε τη Δευτέρα να αποσυνδέσει τα όσα έγιναν από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι. Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας αποσυνδέει πλήρως τα επεισόδια από τους οργανωμένους και παρά το ότι δε θα δοθούν εισιτήρια στους οργανωμένους ενόψει ομόνοιας οι δυο πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν.

Η είδηση που προκύπτει μέσα από την ανακοίνωση της εταιρίας είναι ότι οι φουσκωτοί του Φανιέρου θα βρίσκονται πλέον στις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ σε μια προσπάθεια να επιβάλλουν την τάξη και να λειτουργούν αποτρεπτικά. Ουσιαστικά η ιδιωτική εταιρεία παροχής προστασίας του προέδρου του Ερμή θα κάνει αυτό για το οποίο η αστυνομία είναι ανίκανη με την ελπίδα να μην υπάρξουν ξανά επεισόδια. Επειδή οι όροι εντολής που θα έχουν κάποιοι που δε φημίζονται για την κρίση και το δείκτη ευφυΐας τους δεν είναι ξεκάθαροι, θα πρέπει να υπάρξει κάποιος συντονισμός μεταξύ διοίκησης και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Κόσμος, διοίκηση και πάνω από όλα παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να ξεπεράσουν τα όρια τους έτσι ώστε να κερδίσουμε το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ. Όσο και αν κάτι τέτοιο δείχνει εξαιρετικά δύσκολο για κάποιους, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να το πετύχει.

Η γνωστή διευκρίνιση
Με αφορμή τη λανθασμένη επισήμανση του τηλεοπτικού σταθμού Mega ότι το apoel.net είναι η επίσημη ιστοσελίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και χρόνια αυτό δεν ισχύει. Ο κάθε Απόστολος Τομαράς οφείλει όταν κάνει ρεπορτάζ το οποίο τυγχάνει να είναι και το πρώτο θέμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων να είναι πιο προσεκτικός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!