Ψυχραιμία κι υπομονή Το πλάνο Ζιβανάρη

Δεν είναι σημερινό φαινόμενο το να μην μπορούμε στο ΑΠΟΕΛ να διαχειριστούμε εύκολα και αποτελεσματικά περιόδους κρίσεων. Από τη στιγμή που είναι στο DNA μας η αμφισβήτηση αλλά και τα αλληλοφαγώματα τα όσα ζούμε δεν πρέπει να προκαλούν απορία σε κανέναν. Είναι ωστόσο σημαντικό να μπορούμε να βάζουμε μια λεπτή γραμμή την οποία οι διάφορες πλευρές να μην ξεπερνούν επειδή τα πράγματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Έχουμε γράψει ξανά για το ότι η εμπιστοσύνη προς το συμβούλιο μιας μεγάλης μερίδας κόσμου και όχι μόνο των οργανωμένων, έχει κλονιστεί. Δεν θα μπούμε και πάλι στη διαδικασία αναφοράς των λόγων που έχει συμβεί αυτό, αφού το ζητούμενο είναι να βγούμε με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες μέσα από αυτή την κρίση. Κάποια πράγματα έχουν τροχοδρομηθεί από πλευράς διοίκησης και το ζητούμενο είναι αν μπορούν να ανατρέψουν το κλίμα και να φέρουν την ηρεμία στην ομάδα μας λίγες μέρες πριν το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτά με όλα όσα συμβαίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού το αποτέλεσμα του είτε θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανασύνταξη και ενότητα, είτε θα μας δημιουργήσει ακόμα μεταλύτερο ρήγμα.

Παρόλο που οι τοποθετήσεις της διοίκησης μέσω Τάκη Αντωνίου θεωρούνται αναπόφευκτες οι δημόσιες αντιπαραθέσεις και σπόντες δεν βοηθούν σε τίποτα. Είτε το θέλουμε είτε οχι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν τα τελευταία είκοσι χρόνια απόψεις και μάλιστα έντονες σε θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Αυτό είναι δεδομένο και δεν μπορεί κανένας Ζιβανάρης να το ανατρέψει εύκολα. Ούτε επίσης μπορεί κάποιος να πείσει τον απλό οπαδό για τη δυναμικότητα της ομάδας ή και του συμβουλίου μας όταν τα όσα βιώνουμε δεν συμβαδίζουν με τις επίσημες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

>

Το μόνο που απομένει και ορθά πράττει ο Κυριάκος Ζιβανάρης είναι να αναζητήσει βοήθεια από επώνυμους ΑΠΟΕΛιστες οι οποίοι δείχνουν διαθετημένοι να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα έτσι ώστε να βοηθήσουν το υφιστάμενο συμβούλιο να ανταποκριθεί σε αυτά που θα έπρεπε και δεν μπορεί. Παρόλο που η συμμετοχή έμπειρων προσωπικοτήτων είναι αναγκαία σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, έτσι η λύση που έχει τροχοδρομηθεί είναι η δημιουργία ενός συμβουλευτικού σώματος το οποίο θα λειτουργεί ως υποστηρικτικό του υφιστάμενου συμβουλίου. Παρόλο που οι αρμοδιότητες και ο ρόλος του σώματος αυτού δεν έχει διευκρινιστεί εικάζεται ότι θα λειτουργεί υποστηρικτικά για οικονομικά κυρίως θέματα. Η πιθανή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η εξεύρεση επενδυτών και η ενδυνάμωση των εμπορικών συμφωνιών είναι θέματα που θα απασχολούν τους πρώην παράγοντες της ομάδας μας. Όπως πληροφορούμαστε στην ομάδα ατόμων συμπεριλαμβάνονται οι Χριστόδουλος Συμεωνίδης, Αντώνης Μιχαηλίδης, Χρίστος Παπαέλληνας, Νεοκλής Λυσάνδρου, Χρίστος Τριανταφυλλίδης και αρκετοί άλλοι. Τόσο ο Κυριάκος Ζιβανάρης όσο και άτομα που θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή θέλουν για ευνόητους λόγους τη συμμετοχή και του Πρόδρομου Πετρίδη, ο οποίος παρόλο που δεν είναι αρνητικός θέλει να ακούσει συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν τη λειτουργικότητα και τη φιλοσοφία του όλου εγχειρήματος.

Επικοινωνιακά η δημιουργία αυτής της ομάδας ανθρώπων όπως επίσης και η κοινή ανακοίνωση που ετοιμάζουν θα λειτουργήσει ως απάντηση προς την απαίτηση των οργανωμένων οι οποίοι ζητούν επίμονα την παραίτηση Ζιβανάρη και την ευαισθητοποίηση των μεγαλομετόχων έτσι ώστε να διορθωθούν τα κακώς έχοντα και να μπορέσουμε να δούμε τους άλλους στα μάτια. Το κατά πόσο αυτή είναι η λύση στο υπαρκτό πρόβλημα είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου, έστω και αν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται απαιτούν άμεση ανασύνταξη

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!