Όλα για την πρόκριση

Η Ανόρθωση έδειξε τον δρόμο και το ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε στο καυτό Μαρακανά να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να τα δώσει όλα για την πρόκριση. Τα δεδομένα είναι γνωστά αφού το 2-2 του πρώτου αγώνα μας καθιστά το αουτσάιντερ για την πρόκριση. Παρόλα αυτά ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα καταφέρει έστω και αν αυτό δεν έγινε μέσα στο ΓΣΠ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε και στη χτεσινή συνέντευξη τύπου το μήνυμα ότι μπορούμε.. Πάθος, αγωνιστική πειθαρχία, αποτελεσματικότητα και τύχη είναι τα στοιχεία που πρέπει να επιδείξουμε στο βαθμό που πρέπει έτσι ώστε να πετύχουμε το θαύμα.

Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα με διαφόρων ειδών εσωτερικά προβλήματα, αλλά και μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς αφού το πρωτάθλημα τους ξεκίνησε εδώ και δυο εβδομάδες. Είδαμε επίσης στον πρώτο αγώνα ότι έχουν ένα αρκετά καλό σύνολο με μια μεσαία γραμμή που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

>

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας θα προσαρμοστεί στο να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό και με την πάροδο του χρόνου να επιδιώξουμε το γκολ. Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά και η απόδοση των παικτών που θα αγωνιστούν στο χώρο αυτό θα κρίνει πολλά. Οι Μιχαήλ και Μοραίς θα έχουν το δύσκολο έργο της αναχαίτισης των επιθέσεων των Σέρβων, ενώ ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών. Ο Κοσόφσκι λογικά θα καλύψει το ένα άκρο ενώ για το άλλο θα γίνει μάχη ανάμεσα στους Παουλίστα και Μιροσάβλιεβιτς.

Ο Ονουάτσι με την ταχύτητα του θα ήταν ιδανική λύση για το αρχικό σχήμα αλλά ο βαθμός ετοιμότητας του δεν του επιτρέπει να υπολογίζεται για το αρχικό πλάνο. Ο Ζεβλάκοφ θα είναι στην κορυφή και θα χρειαστεί αρκετές βοήθειες για να μην αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα.

Φεύγει ο Αλτίν Χατζί
Βλέποντας να μην είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή επέλεξε την πρόωρη έξοδο. Ο λόγος για τον Αλβανό μεσοαμυντικό ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος γεγονός που φαίνεται να βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη διοίκηση αφού θα αποσυμφορηθεί ο προϋπολογισμός με ένα ποσό που φτάνει στις 130 χιλιάδες ευρώ. Από την καθαρά αγωνιστική πλευρά ο Γιοβάνοβιτς υπολόγιζε και εκτιμούσε τις δυνατότητες του παίκτη έστω και αν δεν του το έδειξε στην πράξη.

Μπράβο στην Ανόρθωση
Μπορεί να είναι ο πιο αξιόλογος μας αντίπαλος τα τελευταία χρόνια και η πρόκριση της να την κάνει ακόμα πιο ισχυρή αλλά της αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Το δικό μας όνειρο έγινε δικό τους γιατί είχαν όραμα και παράλληλα την ικανότητα να το κυνηγήσουν. Όπως έχουμε γράψει ξανά πρέπει να παραδειγματιστούμε από τον Παντελή και τον Κετσπάγια έστω και αν για άλλους καλούς λόγους τους κριτικάρουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!