Όλα για τη νίκη

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και θέλουν την ομάδα μας να πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να βάλει πίσω της τα μουρμουρητά που έφερε η ισοπαλία με την Άχνα και η ήττα από τη Σάλκε! Βάζουμε το θαυμαστικό γιατί μέσα σε όλη την αρνητική ψυχολογία που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο, ακόμα και η ήττα από μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θεωρήθηκε αποτυχία. Η αλήθεια είναι ότι το ΑΠΟΕΛ με εξαίρεση τον επαναληπτικό με τον Ερυθρό Αστέρας δεν έπεισε τους απαιτητικούς οπαδούς μας, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος φτάνει να υπάρχει θέληση και ικανότητα.

Ο αγώνας με την ΑΕΛ έχει τις δικές του δυσκολίες αφού στη Λευκωσία έρχεται μια ομάδα που έχει σαν απωθημένο να κερδίζει βαθμό εις βάρος μας. Φέτος φαίνεται να διαθέτει ένα καλό σύνολο και οι δυο νίκες που πέτυχαν τους κάνουν να έρχονται με στόχο τη νίκη. Άλλο το θέλω όμως και άλλο το μπορώ αφού τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας.

>

Ένα καλό και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει την ομάδα της Λεμεσού και να ξεκινήσει ένα καλό σερί νικών που θα κάνει την πλειοψηφία του κόσμου να πιστέψει αυτά που υποστηρίζει με θέρμη η διοίκηση και ο Γιοβάνοβιτς. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά και σημαντικά αλλά δεν μπορούν να σταθούν δικαιολογία. Σεγκιρί και Μιχαήλ όπως αναμενόταν δεν πρόλαβαν και τέθηκαν εκτός πλάνων και προστέθηκαν στη γνωστή λίστα που περιλαμβάνει τους Σατσιά, Παουλίστα και Νικολόσκι.

Με αυτά τα δεδομένα το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Μπρόερς να παραμένει στο χώρο του κέντρου όπως έγινε και στον αγώνα με τη Σάλκε. Η επιστροφή του Φλορέα θεωρείται δεδομένη αφού η απουσία του φάνηκε και η πιθανότητα να τον δούμε στο κέντρο της άμυνας δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει κάποιες αλλαγές. Και αυτό γιατί τον προβληματίζει έντονα η ευκολία με την οποία δεχόμαστε γκολ από την αρχή των φετινών μας υποχρεώσεων.

Μετατίθεται το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια
Το αίτημα του Άγγελου Αναστασιάδη για μετάθεση της 5 ης αγωνιστικής έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η Εθνική έγινε πράξη. Με αυτά τα δεδομένα αντί στις 4,5 και 6 Οκτωβρίου η αγωνιστική που περιλαμβάνει το ντέρμπι αιωνίων μεταφέρεται στις 18,19 και 20 του ίδιου μήνα.

______________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Δίπλα στην αρρώστια μας!!

Ως Σύνδεσμος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οκτώ χιλιάδες πιστούς ΑΠΟΕΛίστες που έδωσαν δυναμικά το παρών τους στον αγώνα της Τρίτης ενάντια στους Γερμανούς. Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική και είμαστε σίγουροι ότι αν η έκβαση του αγώνα ήταν διαφορετική θα μιλούσαμε για μία από τις καλύτερες παρουσίες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα στο ΓΣΠ.

Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την βαριά ήττα που δεχθήκαμε και καλούμε αυτούς τους πιστούς και πωρωμένους οπαδούς του Θρύλου, που ήταν στο γήπεδο με την Σάλκε, να συνεχίσουν με την ίδια τρέλα αυτή την Κυριακή κόντρα στην Αελ. Η ομάδα της Λεμεσού έρχεται με βλέψεις για καλό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα και εμείς θα είμαστε δίπλα στο Θρύλο, δίνοντας τις δικές μας μάχες στην κερκίδα, για να σιγουρέψουμε ότι οι αντίπαλοι θα φύγουν από την πόλη μας με σκυμμένο το κεφάλι.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο που θα πάει γήπεδο να περάσει πριν τον αγώνα από το οίκημα μας, αφού όλοι μαζί θα ξεκινήσουμε πορεία για να πάμε στο γήπεδο. Θα σας περιμένουμε στο Fan Club από τις 4.30 μ.μ για να κάνουμε αρχή με τις πορείες για φέτος με τον πλέον εμφατικό τρόπο, με μια πορεία που μόνο οι πορτοκαλί οπαδοί ξέρουν να κάνουν.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του και μόνο ποτέ τον Θρύλο δεν θα αφήσουμε!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ-αελ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!