Όλα πάνε στραβά

Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό τίτλο στη τελευταία ενημέρωση για το 2007 αλλά δεν μπορούμε. Τα δεδομένα στο θέμα αποδεσμεύσεων, μεταγραφών, τραυματισμών και πάνω από όλα στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ομάδας μας είναι τέτοια που όχι μόνο συντηρούν αλλά αυξάνουν τον προβληματισμό που υπάρχει. Καθόλου τυχαία με τα όσα συμβαίνουν δεν μπορεί να θεωρηθεί η επίσκεψη του Ζιβανάρη στα αποδυτήρια του Αρχαγγέλου το Σάββατο όπου για πρώτη φορά φέτος επιχείρησε να μιλήσει με αυστηρούς τόνους στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να σώζει ότι σώζεται. Με αφορμή τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη άφιξη και άλλων ξένων ποδοσφαιριστών εκτός του Έμερσον, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε με έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Και αυτό γιατί όπως έχουμε πει η καθυστέρηση στην άφιξη κάποιων ξένων ήτνα μόνο η αφορμή αφού τα σοβαρότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή μέσα στην ομάδα είναι ότι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο για την μέτρια παρουσία της ομάδας. Με τη διοίκηση να ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις και απόψεις Ουζουνίδη η ομιλία Ζιβανάρη είχε ως στόχο να καταστήσει σαφές στους πάντες ότι η διοίκηση στηρίζει μέχρι εσχάτων τον προπονητή και θα κάνει ότι αυτός επιθυμεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα έμμεσα μηνύματα του Ζιβανάρη είχαν ως αποδέκτες συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους φαίνεται επίσης να έχει ραγίσει το γυαλί.

Αποδεσμεύσεις
Το κεφαλαίο αποδεσμεύσεων είναι επίσης ένα άλλο θέμα στο οποίο επιβεβαιώνεται αυτό που αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή καμία περίπτωση (πλην του Τόρες) δεν είναι εύκολη. Επιβεβαιώνεται και στην πράξη ότι τα πάντα εξαρτώνται από την καλή θέληση των Ταβάρες, Μοραίς, Σαπάνη, Ηλία και όποιου άλλου αποφασίσει η τεχνική ηγεσία ότι δε χρειάζεται. Η διοίκηση αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να καταβάλει σε οποιονδήποτε τις αποζημιώσεις που αξιώνει, έτσι αν και εφόσον ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής βρει κάτι καλύτερο θα αποδεχθεί την αποχώρηση του από την ομάδα μας.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Ακόμα και αυτή η περίπτωση του Ταβάρες που θεωρήθηκε εύκολη δείχνει να παρουσιάζει προβλήματα αφού δεν φαίνεται εύκολο για την πλευρά του παίκτη να εξασφαλίσει συμβόλαιο με τόσο καλούς όρους όπως αυτό με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Μοραίς ψάχνει ομάδα και θεωρείται ξένο σώμα, όπως επίσης και ο Ηλία τον οποίο η διοίκηση θέλει να στείλει με υποσχετική (γιατί όχι ελευθέρα;) στον Ολυμπιακό.

Προσθήκες και τραυματισμοί
Ο τραυματισμός του Σεγκιρί ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της χρονιάς με την Ανόρθωση και κυρίως το ότι οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επιτρέπουν να είναι διαθέσιμος στο βαθμό που θέλει ο προπονητής, επιβάλλουν την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Για το συγκεκριμένο αγώνα το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αφού ο Καψής αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του προέρχεται από σημαντική αποχή και η συμμετοχή του είναι μεγάλο ρίσκο. Είναι για αυτό που ο Ουζουνίδης επιθυμεί την άμεση απόκτηση ενός αμυντικού αφού κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής άμεσα. Σύμφωνα με το kerkida.net ο παίκτης αυτός ονομάζεται Joost Broerse και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ουτρέχτη.

Το ίδιο αναγκαία είναι και απόκτηση ενός ανθρώπου που να ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Όσο περνά ο καιρός όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Τσόροβιτς μένει μέχρι να φύγει και ο Μαχλάς δεν μπορεί από μόνος του να σηκώσει και να αντέξει το βάρος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!