Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Ξεκινά σήμερα η προσπάθεια της ομάδας μας για μια ακόμα Ευρωπαϊκή πορεία που θέλουμε να είναι όσο πιο μεγάλη σε χρονική διάρκεια. Επειδή είμαστε ο ΑΠΟΕΛ θέλουμε και έχουμε ανάγκη αυτή η πορεία να γίνει Champions League. Για να έχουμε πιθανότητες για κάτι τέτοιο πρέπει να ξεχάσουμε το τι μπορεί και θέλουμε να συμβεί και να επικεντρωθούμε στο σήμερα και την Ελσίκνι. Η πορεία της ομάδας μας στα προκριματικά τα τελευταία δυο χρόνια ήταν τραυματική και δεν χρειάζεται να τη θυμίσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για πρόκριση και πρέπει να δείξει το χαρακτήρα και την ποιότητα που επιβάλλεται έτσι ώστε να κάνει από σήμερα βήμα πρόκρισης. Η κλήρωση θεωρήθηκε από όλους καλή και το ζητούμενο πλέον είναι να ανταποκριθούμε. Τίποτε δεν θα έρθει εύκολα. Η Ελσίνκι είναι πιο έτοιμη ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα του συνθετικού χλοοτάπητα. Θέλουν επίσης όσο και εμείς την ευρωπαϊκή διάκριση και θα γεμίσουν το γήπεδο.

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές ο ΑΠΟΕΛ καλείται να νικήσει τον ίδιο του τον εαυτό παρά τον αντίπαλο. Είναι γεγονός ότι πάμε στους αγώνες της χρονιάς με απουσίες. Οι τραυματισμοί αλλά και η τρομερή καθυστέρηση στην απόκτηση ενός επιθετικού που έχουμε ανάγκη, δημιούργησαν άγχος και μουρμούρα.

Αυτά θα ξεχαστούν ή θα γιγαντωθούν αναλόγως αποτελέσματος με το σφύριγμα της λήξης του αποψινού αγώνα. Η πίστη στους έντεκα που θα δώσουν την μάχη είναι δεδομένη. Αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο θα μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα.

Η εμπειρία που κουβαλούν αρκετοί παίκτες είναι σημαντική. Οι Φινλανδοί θα είναι απαιτητικοί στα αρχικά στάδια του αγώνα και θα προσπαθήσουν για το γκολ. Είναι για αυτό που έχει σημασία να έχουμε καθαρό μυαλό και ορθόδοξο αγωνιστικό πλάνο που θα μας επιτρέψει να επιβληθούμε..

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!