Όλα τα μωρά στην πίστα

Πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει σε επίπεδο νυν και πρώην παραγόντων η επόμενη μέρα όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι. Η γενική συνέλευση της 26ης Μάιου έχει σημάνει πραγματικά συναγερμό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όσες συναντήσεις έγιναν τις τελευταίες δυο μέρες για θέματα αγωνιστικού προγραμματισμού άλλες τόσες έγιναν για να αξιολογηθεί το διοικητικό παρών και μέλλον της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το γεμάτο ταμείο, με τα περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί την έγνοια και κίνητρο όλων αφού υπάρχει η κοινή θέληση από όλους να δαπανηθούν ή να αξιοποιηθούν σωστά αυτά τα χρήματα. Το σωστό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι εξαιρετικά υποκειμενικό και σε συνδυασμό με το ότι υπάρχουν οι γνωστές φιλίες και αντιπάθειες κάνει το όλο σκηνικό εξαιρετικά ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστής στο σκηνικό αυτό είναι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή συναίνεση και ενότητα, νοουμένου ότι όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν θα ενταχθούν στο συνδυασμό που υπό την προεδρία του θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στην επικείμενη γενική συνέλευση.

Πρόδρομος Πετρίδης, Κυριάκος Ζιβανάρης, Ανδρέας Χατζήκυριακος και Γιάννος Πανταζής είναι μόνο μερικά από τα άτομα με τα οποία ο Ερωτοκρίτου είχε συζητήσεις και συναντήσεις τις τελευταίες μέρες ενώ ο καθένας από αυτούς είναι έτοιμος να εισηγηθεί άτομα της εμπιστοσύνης του για την περαιτέρω ενίσχυση του συμβουλίου. Πέραν των προαναφερθέντων υπάρχουν και αυτοί που έχουν άποψη για το ιδανικό διοικητικό σχήμα και τα άτομα που πρέπει να το απαρτίζουν και ο ρόλος τους είναι να κάνουν λόμπυ προς διάφορες κατευθύνσεις. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι επώνυμοι οπαδοί μας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης αφού οι αποφάσεις που θα παρθούν τους επόμενους μήνες θα καθορίσουν την πορεία των επόμενων χρόνων. Η ομόνοια με τις κυβερνητικές πλάτες υπερτερεί σε όλους σχεδόν τους τομείς και για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται ένα σωστό και κοινά αποδεκτό πλάνο.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ήμασταν οι πρώτοι που προ ημερών απαιτήσαμε ενίσχυση-ανανέωση και σε διοικητικό επίπεδο εξηγώντας και τους λόγους που αυτό είναι επιβεβλημένο. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ καλείται όμως να προσμετρήσει και κάποια άλλα δεδομένα πριν να παρουσιάζεται δεκτικός προς όλους. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι νυν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μάλιστα πρωτοκλασάτα δεν επιθυμούν την εμπλοκή κάποιων από τους προαναφερθέντες. Είναι επίσης σε όλους γνωστό ότι Πετρίδης και Ζιβανάρης δεν μπορούν να συνυπάρξουν έστω και αν έγιναν κάποια βήματα προόδου σε σχέση με το πολεμικό κλίμα που υπήρχε προ διετίας. Πρέπει να υπενθυμίσουμε όμως σε όλους ότι την τελευταία φορά που επιχειρήθηκε μια ούτω καλούμενη οικουμενική διοίκηση είχε διάρκεια μερικών ωρών.

Παρά λοιπόν ο Φοίβος Ερωτοκρίτου να έχει φαντασιώσεις για άτομα που επιθυμούν την καρέκλα του και ότι το apoel.net είναι κατευθυνόμενο από οποιονδήποτε καλά κάνει να προβληματιστεί για να πάρει την σοφότερη απόφαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!