Όλες οι έρευνες λένε το ίδιο

Μια νέα έρευνα του University of Nicosia έρχεται να επιβεβαιώσει εκ νέου ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Κύπρο. Το γεγονός ότι η σχετική έρευνα έτρεξε κατά τη διάρκεια των περσινών play offs ανατρέπει το ομονοιάτικό επιχείρημα ότι η πρωτιά μας οφείλεται στην πορεία του Champions League. H ουσία και στη νέα έρευνα είναι ότι ένα ποσοστό 30.3% δηλώνει ότι υποστηρίζει τον ΑΠΟΕΛ. Η σχετική έρευνα επιχειρεί επίσης να εξάγει κάποια συμπεράσματα και για αφοσίωση των οπαδών τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην ομάδα τους. Πρώτο με καλή διαφοράΌπως δείχνει και ο πιο κάτω πίνακας ο ΑΠΟΕΛ είναι οι ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς ανα την Κύπρο με ποσοστό 30.3% ενώ η Ομόνοια ακολουθεί με 27.8%. Οι αποστάσεις μεγαλώνουν μετά αφού ακολουθεί η Ανόρθωση με 14,3% και μετά οι ομάδες της Λεμεσού με τον Απόλλωνα να υποστηρίζετε από περισσότερους οπαδούς από ότι η Αελ. Είναι σημαντικό να διευκρινήσουμε ότι η υποστήριξη δεν σημαίνει απαραίτητα και παρουσία στο γήπεδο.

Σε απόλυτους αριθμούς οι οπαδοί που υποστήριζουν ΑΠΟΕΛ ανέρχονται στις 83000.

Οι άντρες είναι ΑΠΟΕΛΗ επιμέρους ανάλυση δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που υποστηρίζουν και οι περισσότεροι άνδρες στην Κύπρο με το ποσοστό να ανέρχεται στο 31.1%

Θέλουμε δουλειά στις γυναίκεςΗ φυγή των Τρισκόφσκι και Αλμέιδα δεν θα βοηθήσει αλλά η έρευνα δείχνει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στις γυναίκες που υποστηρίζουν ΑΠΟΕΛ! Το 28.4% μας φέρνει στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων του γυναικείου φύλου αφού το 32.5% υποστηρίζει το παράρτημα του ακελ! 

Η Λευκωσία είναι ΑΠΟΕΛΗ έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο πυρήνας των οπαδών μας είναι η Λευκώσια η οποία στην πλειοψηφία της υποστηρίζει ΑΠΟΕΛ. Ακολουθεί με μεγάλη διαφορά η Ομόνοια (32%). Όσον αφορά τις υπόλοιπες πόλεις το ποσοστό μας είναι ιδιαίτερα χαμηλό με πιο χαμηλό στη Λεμεσό.

Άλλα στοιχεία που χρίζουν αναφοράς:

– Οι περισσότεροι οπαδοί με ανώτερο επίπεδο μόρφωσης υποστηρίζουν τον ΑΠΟΕΛ. Το ποσοστό μας ανέρχεται στο 34.1%.

– Η πλειοψηφία του ηλικιακού γκρουπ 15-34 υποστηρίζει ΑΠΟΕΛ (30.3%) όχι όμως το 35-54 αφού είμαστε δεύτεροι με (28.4%) και η Ομόνοια στην πρώτη με ποσοστό 30%.

– Οι περισσότεροι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκο.

Δείτε όλη την έρευνα

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!