Όλοι θέλουν Skenderbeu

Μέρα κλήρωσης η σημερινή και η αγωνία όσο πλησιάζει το μεσημέρι θα κορυφωθεί αφού στις 13:00 θα αρχίσει στη Νυόν της Ελβετίας η διαδικασία της κλήρωσης για τα play offs του Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει και φέτος σε αυτά και το ζητούμενο όπως πάντα είναι μια κλήρωση που θα βοηθήσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Τα δεδομένα είναι απλά αφού μετά από ώριμη σκέψη όλοι προτιμούν τη Skenderbeu. Η πρωταθλήτρια Αλβανίας θεωρείται με διαφορά ο υποδεέστερος αντίπαλος από τις άλλες τέσσερις και παρά το ότι δεν μπορεί να υποτιμηθεί καμία ομάδα, μια τέτοια κλήρωση θα ήταν ιδανική. Οι ΑΛβανοί έφτασαν στα play offs αποκλείοντας τους Κρουσέιντερς Βορείας Ιρλανδίας (4-1, 2-3) και τη Μιλσάμι Μολδαβίας (2-0, 2-0).

Οι Malmo, Partizan, Astana και Maccabi είναι ομάδες που έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και σίγουρα μια κλήρωση με αυτές καθιστά τις πιθανότητες πρόκρισης μοιρασμένες αφού το ότι είμαστε στους δυνατούς δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.

Ακόμα και η Αστάνα που είναι άγνωστη στους περισσοτέρους από εμάς έδειξε στις προηγούμενες φάσεις ότι διαθέτει ποιότητα αφού πέταξε έξω αρχικά τη Μάριμπορ (0-1, 3-1) κι ακολούθως την Ελσίνκι (0-0, 4-3). Είναι επίσης παραπάνω από έτοιμη αφού το πρωτάθλημα στο Καζακστάν βρίσκεται προς το τέλος του.

Υπομονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες όποτε και θα ξέρουμε ποια εκ των Malmo, Partizan, Astana, Skenderbeu και Maccabi Tel-Aviv θα είναι ο αντίπαλος μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 18-19 και 25-26 Αυγούστου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!