Όλοι μέσα μέχρι τον Μαίο

Με μια ανακοίνωση 39 λέξεων η διοίκηση επιχείρησε να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν πριν και μετά την αχρείαστη αναστάτωση των τελευταίων ημερών όπως αυτή προέκυψε μετά την παραίτηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Όπως προκύπτει ο πρόεδρος  άλλαξε γνώμη αφού κατάλαβε ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο φαγώματος του από οποιονδήποτε. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια τα πάντα είχαν τροχοδρομηθεί στις διάφορες επαφές του προέδρου  που έγιναν πριν τη συνεδρία. Σε αυτήν επιβεβαιώθηκε ότι η άποψη όλων ήταν να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της θητείας τους. Με καλή αφορμή την επικέντρωση στο στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να λειτουργήσουν καλύτερα το επόμενο τρίμηνο, ελπίζοντας ότι σε συνδυασμό με την απόδοση της ομάδας θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Ο χρόνος θα δείξει αν τα λόγια θα γίνουν πράξεις. Το σίγουρο είναι ότι οφείλουν να το επιχειρήσουν με τρόπο πειστικό έτσι ώστε να στείλουν τα κατάλληλα μηνύματα σε όλους τόσο εντός όσο εκτός ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ στην αποψινή του συνεδρία αποφάσισε όπως συνεχίσει σύσσωμο μαζί με τον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου Πρόεδρο για εκπλήρωση του στόχου της Ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!