Όλοι μαζί για τη νίκη

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα η καλαθοσφαιρική μας ομάδας αφού με νίκη θα δώσει τέλος στην παντοκρατορία της ΑΕΛ και γίνεται η δεύτερη ομάδα μετά τον Κεραυνό που θα προκριθεί στον τελικό. Ο αγώνας που αρχίζει στις 8.00 είναι ο πέμπτος στη σειρά αφού οι δυο ομάδες με τις εντός έδρας νίκες τους έφτασαν στο 2-2. Η αποστολή των καλαθοσφαιριστών του Κυριάκου Γιαγκουλή δε θα είναι εύκολη αφού όπως έχουμε τονίσει ξανά οι Λεμεσιανοί έρχονται με στόχο τη νίκη και οι όποιες δηλώσεις του περί του αντιθέτου έχουν σκοπιμότητες. Καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να κυριαρχήσουν έτσι ώστε με καλή απόδοση να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Το Λευκοθέο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και αυτό δε θα πρέπει να αγχώσει τους καλαθοσφαιριστές μας αλλά να τους δώσει ακόμα ένα κίνητρο.

Η εξουδετέρωση των επιθετικών αυτού της ΑΕΛ και κυρίως του Άλεξιτς είναι ένα από τα ζητούμενα όπως επίσης και ο πλουραλισμός στις επιθετικές μας προσπάθειες. Ο Ράντλ που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα για προληπτικούς λόγους είναι καλά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, γεγονός που δίνει στην ομάδα μας την καλύτερη δυνατή λύση στα ποιντ γκαρτ. Όπως έγινε γνωστό μετά τη χθεσινoβραδινή συνεδρία της δικαστικής o Ραντλ θα δώσει κανονικά το παρών του αφού η σιγουριά των Λεμεσιανών ότι το κατεστημένο θα τιμωρούσε με ποινή αποκλεισμού τον παίκτη τους, αποδείχτηκε μύθευμα.

>

Ο κόσμος όπως έχουμε δει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο στην έκβαση του αγώνα. Το Λευκοθέο θα είναι πιο γεμάτο από ποτέ και με τον κόσμο μας να θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Είναι σημαντικό να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και κυρίως να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Η έδρα μας πρέπει να διαφυλαχθεί αφού αν πάμε στον τελικό δεν θα πρέπει να στερήσουμε από την ομάδα μας τη φυσική της έδρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!