Όλοι μαζί για το πρώτο βήμα

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει απόψε στις 8.00 τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα που θα τις δίνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο στόχος είναι δύσκολος αλλά εφικτός όπως τονίζουν όσοι έχουν ιδία άποψη για την ομάδα της Σερβίας. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα για την ομάδα του Ζέμαν και σήμερα θα δούμε για πρώτη δείγματα γραφής της συγκεκριμένης ομάδας. Η ουσία είναι πως το ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του και με την συμπαράσταση του κόσμου μπορεί να πετύχει τη νίκη.
.

Θεωρητικά ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας μας είναι σε καλό επίπεδο και ίσως καλύτερος από του Ερυθρού Αστέρα αφού οι αντίπαλοι μας δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημους αγώνες. Άλλη παράμετρος που μπορεί να παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα είναι και οι καιρικές συνθήκες αφού και σε αυτό τον τομέα η ζέστη που επικρατεί μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας .

Το ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες είναι να διασφαλιστεί το μηδέν παθητικό αφού αν πάει κάτι στραβά τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Με αυτό το δεδομένο λογικά οι οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι να προσεχθεί η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας και με υπομονή να ψάξουμε το γκολ .

Το αγωνιστικό πλάνο
Όπως γράψαμε ξανά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό σχήμα και άτομα σε σχέση με τους αγώνες εναντίον της Πέλιστερ. Ο Ζεβλάκοφ θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών ενώ ο Κοσόφσκι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Λογικά ο Σέρβος προπονητής θα προτιμήσει τη διάταξη 4-5-1 με την αμυντική γραμμή να αποτελείται από τους Κόντη, Φλορέα, Σεγκιρί και Μπρόερς. Σίγουροι θεωρούνται οι Μιχαήλ και Μοραίς ενώ η θέση που φαίνεται να «παίζεται» ως ένα βαθμό είναι αυτή του παίκτη που θα βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Ζεβλάκοφ.

Ο Μιροσάβλιεβιτς έδειξε και στο φιλικό με την ΑΕΚ ότι μπορέι να δημιουργήσει ρήγματα αγωνιζόμενος στη θέση αυτή και είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, όπως επίσης και ο Μπίδης ο οποίος όμως δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όλες τις μέρες λόγω του τραυματισμού του.

Βροντερό παρών από τον κόσμο
Η μέρα θεωρείται ακατάλληλη αλλά αρκετές εκατοντάδες οπαδοί μας θα βάλουν Pause στις διακοπές τους για να βρεθούν στη Λευκωσία και να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα. Οι ενδείξεις λένε ότι θα ξεπεράσουμε τις 10 χιλιάδες αριθμός που θεωρείται ικανοποιητικός αφού όσοι βρεθούν στο ΓΣΠ αναμένεται να δημιουργήσουν ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!