Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ

Τα γιορτινά τους βάζουν εκ νέου σήμερα οι οπαδοί μας σε όλη τη Λευκωσία με τους εορτασμούς να κορυφώνονται το απόγευμα στο ΓΣΠ όπου θα διεξαχθεί η φιέστα των φετινών πρωταθλητών. Η πιο ιστορική κατάκτηση πρωταθλήματος πρέπει και εορταστεί όπως της αξίζει και είναι για αυτό που το γήπεδο θα γεμίσει ασφυκτικά. Η θέληση όλων να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Γιοβάνοβιτς είναι μεγάλη αφού οι χαρές που μας έδωσαν στη φετινή χρονιά ήταν απερίγραπτες. Ούτε το ακριβό εισιτήριο δε φαίνεται να αποτελεί αποτρεπτικό παράγονται για την πλειοψηφία ενώ όλοι ελπίζουν ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι κατάλληλες έτσι ώστε και τα μικρά παιδάκια να δώσουν το παρών τους.

Είναι ο μόνος αγώνας της φετινής χρονιάς όπου κανένας από όσους θα πάνε στο γήπεδο δεν σκέφτεται τον αντίπαλο ή την ανάγκη να κερδίσουμε. Όλοι θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας. Το 20 ο πρωτάθλημα είναι ένα επίτευγμα που μόνο το ΑΠΟΕΛ πέτυχε και είναι ένας ακόμα λόγος που οι αντίπαλοι μας σκάνε από τη ζήλια τους.

Η διοίκηση ετοιμάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε το τελετουργικό που θα ακολουθήσει του αγώνα να είναι το καλύτερο δυνατό και πλέον όλοι αναμένουν με αγωνία να δουν το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του Σατσιά. Όπως έχει ανακοινωθεί δύο ώρες περίπου πριν την έναρξη του αγώνα θα ανοίξουν οι πόρτες του γηπέδου αφού θα υπάρχουν παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!