Όλοι οι καλοί χωράνε

Μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση από όλους όσον αφορά τη συνεργασία και αποδοτικότητα των Ντε Βινσέτι και Σιερινταν αλλά η ανάγκη να έχουμε βοήθειες και μάλιστα άμεσες από τον Τζιμπούρ εξακολουθεί να είναι απαραίτητη. Η διοίκηση Πετρίδη έκανε την υπέρβαση στο θέμα απόκτησης του θεωρώντας ότι ο Αλγερινός θα βοηθήσει στα play offs και το πλάνο που ακολουθείται από την πρώτη μέρα έχει αυτό τον στόχο. Ο Τζιμπούρ σε αντίθεση με τον Αλωνεύτη δεν αγωνίστηκε καθόλου στο χτεσινό φιλικό με τον Οθέλλο αλλά αναμένεται να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής την Τετάρτη στον αγώνα για το super cup με αντίπαλο τον Ερμή. Οι εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν προ ημερών έδειξαν ότι ο Αλγερινός είναι σχετικά σε καλή κατάσταση και το πρόγραμμα που ακολουθεί καθημερινά έχει σαν στόχο να είναι έτοιμος ενόψει Άαλμποργκ.

Έτοιμος όσον αφορά τον πρώτο αγώνα σημαίνει να μπορεί να δώσει ένα 30 λεπτό εφόσον κριθεί αναγκαίο. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα αλλά οι εκτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας είναι ότι θα είναι επιλογή για την επιθετική γραμμή ερχόμενος από τον πάγκο.

Οι Σιέρινταν και Ντε Βινσέτι σφράγισαν την πρόκριση μας στα play offs ενώ ο Ιρλανδός συνεχίζει να σκοράρει σε καθοριστικούς αγώνες. Ο Ντε Βινσέτι μιλά με τα καλύτερα για τον Ιρλανδό και τη συνεργασία τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος και για τον Τζιμπούρ όταν αυτός θα είναι έτοιμος για βασικός. Το γνωστό όλοι οι καλοί χωράνε ισχύει στην περίπτωση μας αφού ο Ντε Βινσέτι είναι παίκτης που μπορεί να παίξει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις.

Ο Αργεντινός μπορεί να είναι το ίδιο δημιουργικός αγωνιζόμενος πίσω από τους επιθετικούς αλλά και ως ακραίος επιθετικός. Με την ομάδα να έχει κενά στις συγκεκριμένες θέσεις και λόγω τραυματισμών, γίνεται αντιληπτό ότι η τριπλέτα Ντε Βινσέτι, Σιέρινταν και Τζιμπούρ έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο των αντιπάλων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!