Όλοι στο Λευκόθεο

Η θέληση και η προσοχή όλων μεταφέρεται για λίγες ώρες από το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ στο αντίστοιχο καλαθοσφαιρικό. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει απόψε (7.30) στο Λευκόθεο την ΑΕΛ και έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη. Τη νίκη που θα μας φέρει στις δυο νίκες και θα ανοίξει το δρόμο για πρόκριση στο τελικό. Το απίστευτο διπλό μέσα στη Λεμεσό θα έχει αντίκρισμα αν καταφέρουμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά την ομάδα της Λεμεσού και είναι για αυτό που ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών επικρατεί τεράστια κινητοποίηση.

Ο κόσμος έχει ανάγκη να πηγαίνει καλά και η καλαθοσφαιρική μας ομάδα και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη οι διοικούντες. Ο Έλληνας με τους συνεργάτες του άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι όταν επενδύσεις έρχονται τα οφέλη και βλέποντας την ομάδα να προχωρά προσπαθούν με τη σειρά τους να φανούν συνεπής στις υποχρεώσεις τους.

Ο αναμορφωτής των τελευταίων μηνών που δεν είναι άλλος από τον Στυλιανίδη προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς του τόνους και να μη φορτώσει τους παίκτες του με άγχος έτσι ώστε να πετύχει το στόχο της δεύτερης νίκης. Στην προσπάθεια αυτή ο κόσμος θα είναι κάτι περισσότερο από έκτος παίκτης ενώ είναι σημαντικό να αποφευχθεί το οτιδήποτε μπορεί να ζημιώσει την ομάδα μας. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το σωματείο ενώ θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Και με βούλα γαλαζοκίτρινος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!