Όλοι στο Λευκόθεο

Το ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα την μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί και φέτος στη σειρά των τελικών αγώνων, έχοντας απέναντι του την ΑΕΛ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η σειρά των αγώνων με την μόνιμη πρωταθλήτρια θεωρείται πιο δύσκολη ακόμα και από την πιθανή παρουσία μας στον τελικό απέναντι στον Κεραυνό. Το πλεονέκτημα έδρας παρέχει στην ομάδα μας ένα τεράστιο πλεονέκτημα το οποίο καλούμαστε να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Όπως φάνηκε από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, η παρουσία του κόσμου και μιας καυτής εξέδρας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Είναι για αυτό που απόψε στις 8.00 στο Λευκόθεο πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά έτσι ώστε τόσο οι παίκτες του Κυριάκου Γιαγκουλή όσο και οι Λεμεσιανοί να νιώσουν την παρουσία μας.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της θα θέλει να σπάσει με το καλημέρα το πλεονέκτημα έδρα που έχουμε, αφού σε διαφορετική περίπτωση το άγχος θα συνοδεύει την ομάδα της Λεμεσού.

Ικανοποίηση για το σερί
Το ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βαδίζει από το καλό στο καλύτερο έστω και αν η απόδοση της ομάδας δεν έχει σταθεροποιηθεί σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Την καλύτερη φετινή εμφάνιση εναντίον της ΑΕΚ διαδέχτηκαν δυο μέτριες εμφανίσεις στις οποίες όμως η ομάδα μας πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη. Κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο έστω και αν η διαφορά από την Ανόρθωση δε μειώθηκε. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης θεωρείται πλέον κάτι περισσότερο από δεδομένη αφού αυτή η ομάδα δεν μπορεί να αυτοκτονήσει. Το τι θέλουμε μάλιστα είναι να αυξήσουμε τη διαφορά από τον αιώνιο μας αντίπαλο έτσι ώστε να πάμε στους αγώνες κατάταξης, έχοντας “κλειδωμένη” τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο ΟΥΕΦΑ. Όλα αυτά φυσικά προϋποθέτουν συνεχή βελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Οι τρεις αγώνες που απομένουν μόνο εύκολοι δεν μπορούν να θεωρηθούν και αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις λίγες ελπίδες μας για πρωτάθλημα θα πρέπει να τους κερδίσουμε όλους.

>

Το ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Φερναντές είναι όπως το περιμέναμε αφού η ομάδα περνά το φυσιολογικό στάδιο της προσαρμογής με τους Μακρίδης και Χαραλαμπίδη να παίρνουν πάνω τους το βάρος της οργάνωσης. Και οι δυο ανταποκρίνονται πολύ καλά γεγονός που ικανοποιεί και δημιουργεί αισιοδοξία στη τεχνική ηγεσία. Η επάνοδος του Μακρίδη στην Άχνα έδωσε τις λύσεις που χρειάζεται η μεσοεπιθετική γραμμή τόσο στον οργανωτικό όσο και στον εκτελεστικό τομέα. Η άδικη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε από το διαιτητή του αγώνα ανέβασε το συνολικό αριθμό στις 5 και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα για να μην απουσιάσει στον αγώνα με την Ομόνοια αφού η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη.

Ο Χαραλαμπίδης από την άλλη σιγά αλλά σταθερά δείχνει να καλύπτει το χαμένο έδαφος λόγω της αποχής του και με την έναρξη των αγώνων κατάταξης αναμένεται να είναι 100% έτοιμος. η παρουσία του στη δεξιά πλευρά της μεσαιάς γραμμής δίνει άλλη διάσταση στην ομάδα μας αφού οι επιλογές του είναι τέτοιες που δίνουν στην ομάδα ποιότητα, ενώ επιτρέπουν στον Μακρίδη να κινηθεί ελεύθερα.

Από την άλλη δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά σε παίκτες οι οποίοι όσες ευκαιρίες και αν τους δοθούν δε δείχνουν ικανοί να τις εκμεταλλευτούν. Ο Μοραίς είναι χωρίς συζήτηση η πιο κλασική περίπτωση και το ότι ο Γιοβάνοβιτς επέστρεψε στη λύση Φλορέα στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο Πορτογάλος δε φαίνεται να πείθει ούτε τον Ιβάν και το ότι έχει και του χρόνου συμβόλαιο με την ομάδα μας είναι αυτό που τον κρατά ακόμα στην Κύπρο.

______________________________________________________________

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι
Την Τρίτη στις 8:10μμ,
το Λευκόθεο να γίνει Κόλαση

Έφθασε επιτελούς η ώρα που όλοι περιμέναμε! Την Τρίτη το βράδυ αρχίζει η ημιτελική φάση των play – off και ο Αυτοκράτορας υποδέχεται την αέλ στον πρώτο αγώνα της σειράς. Έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περίοδο, η ομάδα μας καλείται να το εκμεταλλευτεί για να περάσει στον τελικούς και είναι δικό μας καθήκον να είμαστε δίπλα στους παίκτες μας σε αυτή την προσπάθεια. Επιτέλους ήρθε η ώρα να γίνει το Λευκόθεο καμίνι και να συνεχίσουμε την παράδοση που θέλει τον Θρύλο να παραμένει αήττητος εντός έδρας απέναντι στην αέλ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα αφού και η ώρα του παιχνιδιού είναι τέτοια που επιτρέπει σε όλους να δώσουν το παρών τους.

Όλοι Εκεί – Όλοι Πορτοκαλί

Υ.Γ. Στους τελικούς προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!