Όταν τα μεγαθήρια γίνονται κανονικές ομάδες

Όταν κάτι είναι επαναλαμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τις παρουσίες του στους ομίλους του Champions League κατάφερε σπουδαία πράγματα, δείχνοντας σε όλους πως μπορεί μια μικρή ομάδα για τα μεγέθη του θεσμού να διαπρέψει. Φέτος η ομάδα μας δεν έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα έπρεπε ή που είχαμε προ τριετίας αλλά μας κάνει και πάλι περήφανους. Και αυτό γιατί η παρουσία μας σε ένα όμιλο όπου συμμετέχουν η Μπαρτσελόνα, η Παρί και ο Αγίαξ αναδεικνύει και το δικό μας επίπεδο. Ο πρώτος γύρος του μίνι πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί και μέσα από αυτόν είδαμε τις σπουδαίες αυτές ομάδες να δείχνουν τρωτές στους μεταξύ μας αγώνες.

Αυτό έγινε ιδιαίτερα έντονο στον αγώνα με την Παρί αφού ο ΑΠΟΕΛ μπόρεσε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη. Η ομάδα των εκατομμυρίων ευρώ και των παικτών παγκόσμιας κλάσης ήταν μια κανονική ομάδα που απλά μπόρεσε να εκμεταλλευτεί από το πουθενά την εκτελεστική δεινότητα του Καβάνι.

Δεν είναι τυχαίο που εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι  δυσκολεύονται αφάνταστα να κάνουν αυτά που ξέρουν. Η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ και τους παίκτες μας είναι αξιοθαύμαστη και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

Εννοείται ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε και ακόμα καλύτερα αλλά αυτό δεν μπορεί να υποβαθμίσει την αφοσίωση όλων. Σε μια χρονιά όπου οι εφτάρες και τα σκορ μαμούθ είναι στην ημερησία διάταξη ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στον πιο δύσκολο όμιλο και φροντίζει να κάνει τα μεγαθήρια να γίνονται κανονικές ομάδες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!