Ότι δεν κάναμε πέρσι

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από το Σάββατο και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, μια μόνο αγωνιστική από την έναρξη της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος που θα κρίνει τον φετινό τίτλο. Ένα flashback της περσινής πορείας μας όπου καταφέραμε να ‎καλύψουμε μια μεγάλη βαθμολογική διάφορα και πατήσαμε λίγο πριν το τέλος κορυφή. Δυστυχώς όμως πέρσι, στην φάση των play off είχαμε απωλέσει αρκετούς σημαντικούς βαθμούς και ταυτόχρονα την κορυφή μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Τέσσερις από αυτούς τους βαθμούς χάθηκαν στα ματς με τους χόχους όπου δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε, έστω και αν δεν είχαν να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Ενα παρόμοιο σκηνικό βρίσκει και πάλι τον  ΑΠΟΕΛ πρωταγωνιστή και φέτος. Μας απομένουν 11 ολόκληροι αγώνες μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα μας αρχής γενομένης από αυτή την βδομάδα καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες ορκισμένες να κάνουν τα πάντα για να μην πάρει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα. Αρχηγός σε αυτή την σιωπηλή εκστρατεία είναι ασφαλώς το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ που τα τελευταία χρόνια προσάρμοσε τους στόχους του σε αυτό και μόνο.

Η περσινή χρονιά είναι η τέλεια αφορμή για να αποφύγει ο ΑΠΟΕΛ αχρείαστες απώλειες βαθμών από ομάδες που ψοφούν για λίγη αυτοικανοποιηση και λόγους ύπαρξης. Οι χόχοι όπως και πέρσι αγωνίζονται χωρίς κανένα άγχος και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ψήσουν τα αρνιά τους να έρθουν στο γήπεδο για να μαζέψουν ακόμα λίγα χρήματα. Ταυτόχρονα είναι μια ιδανική ευκαιρία για κλαψουρισμα με στόχο το μαντρισμα των αρνιών και την κουμμουνιστικη συσπείρωση μέσω της γνωστής κουμμουνιστική προπαγάνδας.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος. Η νίκη πάνω στους χόχους θα κλειδώσει την πρωτιά στην επόμενη φάση και θα φορτίσει την ομάδα μας ψυχικά και αγωνιστικά για την τελευταία φάση του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!