Ύποπτο για χειραγώγηση το Μπαρτσελόνα – Λα Κορούνια!

Σε μπελάδες μπαίνουν Μπαρτσελόνα και Λα Κορούνια εξαιτίας της μεταξύ τους αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την mundodeportivo, η La Liga ερευνά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού θεωρεί πως υπάρχουν υποψίες χειραγώγησης.

Όλα αυτά εξαιτίας μίας δήλωσης του αμυντικού της Λα Κορούνια Αλμπέρτο Λόπο στο Canal +, ο οποίος τόνισε πως με το σκορ στο 2-2 ζήτησε από τον Τσάβι να… χαλαρώσουν και να μην ψάξουν τη νίκη.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ, όμως σε εννέα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, με τον Λούκας του ΠΑΟΚ μάλιστα να κάνει το 2-1.

Με αυτόν τον βαθμό μάλιστα η Λα Κορούνια παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία με 35 πόντους (35 είχαν και Γρανάδα, Εϊμπάρ, με τη δεύτερη να υποβιβάζεται στην ισοβαθμία).

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, αυτό δεν είναι το μοναδικό ματς που ερευνάται. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που θεωρούνται “περίεργα”.

Τι λέει ο πρόεδρος της Λίγκας

Η AS φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας, στις οποίες ξεκαθαρίζεται πως η La Liga δεν ερευνά, σε πρώτη φάση, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τις δηλώσεις του Λόπο. Δηλαδή να γίνει μία εξακρίβωση των όσων είπε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!