Ώρα για ανασύνταξη

Γράφαμε πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι ένα από τα στοιχεία που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια είναι η δυνατότητα να αντιδρούμε σωστά στα δύσκολα. Επί Γιοβάνοβιτς ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τα πάντα και για να τα καταφέρουμε τα στραβά αποτελέσματα έγιναν κάτι άγνωστο. Στις ελάχιστες φορές που προέκυψαν ήττες ή ισοπαλίες η ομάδα κατάφερε να επανέλθει στις επιτυχίες ενώ ακόμα πιο λίγες ήταν οι φορές που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σε δυο συνεχόμενους αγώνες. Η τέταρτη θέση δεν μας φοβίζει αλλά είναι γεγονός ότι τα δυο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ προκαλούν άγχος και προβληματισμό σε όλους ή τουλάχιστον σε πολλούς. Οι δηλώσεις όλων τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν συνοδεύτηκαν με τα ανάλογα έργα αλλά δεν χάνουμε την πίστη μας. Πρέπει όμως να κερδίσουμε τον Άρη στο Τσίρειο αφού αν και υπάρχει ακόμα δρόμος δεν μας παίρνει νέα βαθμολογική απώλεια με ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Η ανασύνταξη δυνάμεων ξεκινά από τον Αρχάγγελο αλλά επεκτείνετε και στον κόσμο που καλείται να στηρίξει προπονητή και παίκτες. Αυτοί που μας έκαναν τους πιο περήφανους οπαδούς στον κόσμο δεν ξέχασαν πως στέφθηκαν πρωταθλητές  πέρσι και πως έφτασαν στους 16 του Champions League φέτος. Ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί την πνευματική και αγωνιστική κόπωση της ομάδας διαχειρίσιμη και οι εμείς έχουμε καθήκον να τον στηρίξουμε και να κάνουμε υπομονή.

Ο αγώνας με τον Άρη δεν θα είναι εύκολος και δεν το γράφουμε από κεκτημένη ταχύτητα. Είδαμε και στον αγώνα του πρώτου γύρου πόσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε και το πιθανότερο σενάριο είναι να τις βρούμε ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο. Το ότι θα γνωρίζουμε το όποιο αποτέλεσμα του αγώνα Ομόνοια-Ανόρθωση είναι κάτι που πρέπει να χειριστούμε σωστά έτσι ώστε να μην προσθέσει και άλλο άγχος σε όλους μας.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!