Ώρα για απαντήσεις

Ο αγώνας εναντίον της ομάδας του ηθικού αυτουργού των όσων είδαμε στο Δασάκι είναι η καλύτερη αφορμή για να δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζονται, Το ΑΠΟΕΛ είναι και πρέπει να παραμείνει στην κορυφή και μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής. Όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες πρέπει να φανατίσουν τους παίκτες μας και όχι να τους επηρεάσουν αρνητικά. Δεν είναι ντροπή να φανατιστούμε αφού όσο και αν αυτό θεωρείται απαγορευμένο από κάποιους τη συγκεκριμένη στιγμή είναι απαραίτητο στοιχείο. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα εναντίον των μισθωτών της ανόρθωσης δήλωσε ότι πρέπει οι συμπαίκτες του και ο ίδιος να βρουν τις ψυχικές δυνάμεις για να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Μέσα από αυτή τη δήλωση επιβεβαιώνεται ότι το πρόβλημα της ομάδας μας είναι σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικό. Αυτό έγινε ξεκάθαρο μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα στην Άχνα αφού οι παίκτες μας θόλωσαν και με υπερβολικό άγχος έκαναν λάθη που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ίδιοι πρέπει να βρουν τον τρόπο να παρουσιαστούν έτοιμοι το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου μας επιφυλάσσει τη γνωστή φιλοξενία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμα και το ξύλο που έφαγε ο Χιώτης στο Δασάκι πρέπει να λειτουργήσει ως κίνητρο για να δούμε ένα ψύχραιμο αλλά αποφασισμένο ΑΠΟΕΛ.

Όπως όλα δείχνουν ο Χαραλαμπίδης δε θα μπορέσει να βοηθήσει αφού αποχώρησε στο ημίχρονου του αγώνα με την Άχνα τραυματίας. Η απουσία και του Πίντο ρίχνει το βάρος της οργάνωσης στον Κοσόφσκι και όχι μόνο αφού θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια για να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου.

Σκληραίνει τη στάση της η διοίκηση
Με τον Τάκη Αντωνίου να μπαίνει μπροστά και να επωμίζεται το βάρος της εκπροσώπησης στα μέσα ενημέρωσης όπως αυτός ξέρει καλύτερα, αλλά και τον Φοίβο Ερωτοκρίτου να έχει αγριέψει με τα ύπουλα παιχνίδια του Κουτσοκούμνη το επίσημο ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει μάχη και εκτός γηπέδου. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ με το στενότερο του συνεργάτη (Κωστάκης Κωνσταντίνου) δείχνουν εδώ και καιρό εχθρική στάση απέναντι στην ομάδα μας κάτι που αναγκάζει τη διοίκηση να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

_____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Την Κυριακή 28/2 στις 3.00μμ, ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι το επόμενο. Ο αγώνας είναι καθοριστικός και τυχών απώλεια βαθμών ισοδυναμεί με απώλεια της κορυφής, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να τα δώσουν ΟΛΑ μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το διπλό.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα αυτή και θα είμαστε δίπλα στους παίκτες, χωρίς να βγάλουμε τον σκασμό για 90 λεπτά. Παίξτε με πάθος, τρέλα, τσαμπουκά και πάνω απ όλα με ποδοσφαιρική αλητεία και διαλύστε αυτούς που μας φθονούν και μας ζηλεύουν. ‘Τους έχετε’ μέσα στο γήπεδο. ‘Τους έχουμε’ πάνω στις κερκίδες. Πάμε μαζί να πάρουμε αυτό που θέλουμε γιατί δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανένα. Την Κυριακή, ποδοσφαιριστές και κόσμος, θα φτύσουμε αίμα και θα φύγουμε νικητές από την λάρνακα.

Αδέλφια, το ρολόι μετράει αντίστροφα και το μυαλό μας θολώνει. Ζούμε και αναπνέουμε για την Κυριακή. Μετά και τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Δασάκι, ο  κόσμος του Θρύλου κοχλάζει σαν ηφαίστειο, που από στιγμή σε στιγμή θα εκραγεί. Αν επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα κύριοι, τους πρώτους που θα βρείτε μπροστά σας θα είναι τους Πορτοκαλί και βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Την Κυριακή ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει άλλη μια πορτοκαλί χορογραφία. Βάλτε ΟΛΟΙ τις ιστορικές πορτοκαλί φανέλες, ακολουθήστε τις οδηγίες των οργανωτών και πάμε να τους παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας.

Για τον αγώνα της Κυριακής, αποφασίστηκε ότι θα παρθούν τα πιο κάτω μέτρα ασφαλείας:

  • Υποχρεωτική η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας. (Έχοντας ήδη σημειωμένο τον αριθμό της ταυτότητας μας στο απόκομμα του εισιτηρίου, θα αποφύγουμε τον συνωστισμό στις εισόδους.)
  • Να βρισκόμαστε στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη, για να είναι πιο ομαλή η προσέλευση μας στις κερκίδες.
  • Θα σταθμεύσουμε πίσω από το κατάστημα του Πισσαρίδη. Ο χώρος θα είναι αποκλειστικά μόνο για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά και το άναμμα φωτοβολίδων, βεγγαλικών και καπνογόνων και η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων μέσα στο γήπεδο.

Η πορτοκαλί πορεία θα αναχωρήσει από το Fan Club στις 12.30.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ –  ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!