Ώρα για απαντήσεις

Οι καλαθοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ βρίσκονται μπροστά στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Την Πέμπτη 19/02/09 στις 19:30 στο Λευκόθεο αντιμετωπίζουμε τον Κεραυνό Στροβόλου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου καλαθόσφαιρας. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και ο νικητής αυτόματα πάει τελικό. Οι παίχτες μας με συμπαραστάτη τον υπέροχο μας κόσμο έδειξαν πριν 10 μέρες ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Στον αγώνα πρωταθλήματος νικήσαμε με ευκολία τον Κεραυνό και δείξαμε ότι δεν υστερούμε σε τίποτα. Ούτε τα αντιαθλητικά χτυπήματα του ‘εκπροσώπου’ των Κυπρίων αθλητών Τρισόκκα ήταν ικανά να αποτρέψουν το μοιραίο.

Σε μια κρίσιμη καμπή της φετινής χρονιάς οι οπαδοί μας καλούνται να βρεθούν κοντάς στην ομάδα και να κάνουν το Λευκόθεο καμίνι για να γιορτάσουμε την πρόκριση και να γράψουμε ακόμη μια επιτυχία στην ιστορία της ομάδας μας. Οι παίχτες μας θέλουν δίπλα τους και με την δύναμη που θα πάρουν από τον παλμό της κερκίδας να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Τρισόκκα και την παρέα τους να ονειρεύονται πρόκριση στο σπίτι μας.

Ο Πάνος Σερδάρης, ένας από τους καλαθοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία τέτοιων αγώνων, μας δήλωσε τα εξής: ‘Πάντα οι αγώνες με τον Κεραυνό έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Αυτός ο αγώνας έχει τεράστια σημασία για εμάς και υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για να κάνουμε περήφανο τον φανταστικό μας κόσμο. Με εσάς στην κερκίδα δεν φοβόμαστε κανένα και μαζί θα κάνουμε το παν για την πρόκριση και στη συνέχεια για την κατάκτηση του κυπέλλου.’

Οι οργανωμένοι καλούν όσους βρεθούν στο γήπεδο να φέρουν τα διακριτικά της ομάδας μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί το αν και ποιοι κεραυνοί θα είναι στο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!