Ώρα για αποδείξεις

Μπορεί ο προπονητής μας να θεωρεί ότι η απόσταση του ΑΠΟΕΛ από τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι μεγάλη αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θεωρούμαστε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια άλλη εκτίμηση που ήδη επιβεβαιώνεται μέσω του βαθμολογικού πίνακα είναι ότι η μοναδική ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει είναι ο Απόλλων. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας της Παρασκευής αποκτά μεγάλη σημασία και θα έχει τις δικές του προεκτάσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί λοιπόν να συμφωνούν όλοι ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος αλλά είναι δεδομένο ότι με μια νίκη μας στο Τσίρειο θα στείλουμε εκ νέου το μήνυμα ότι έχουμε ουσιαστικές διαφορές ακόμα και από τον μοναδικό μας αντίπαλο.

Η αξιοπιστία του ΑΠΟΕΛ έχει πληγεί μετά το 0-0 με την ουραγό Δόξα και έφερε τον σκεπτικισμό στις τάξεις πολλών οπαδών μας. Αυτό έγινε γιατί όποιος μπορεί να δει την μεγάλη εικόνα μπορεί να αναγνωρίσει την προβληματική αγωνιστική εικόνα η οποία χρονολογείται. Θέμα υπάρχει και με την προσήλωση που έπρεπε να υπάρχει από όλους στον Αρχάγγελο αλλά δεν…

Από την άλλη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και ιδιαίτερα μια ήττα από τον Απόλλωνα θα μας ταρακουνήσει για τα καλά. Είναι για αυτό που όλοι και ιδιαίτερα οι παίκτες και ο Δώνης πρέπει να δουν τον αγώνα της Παρασκευής ως την καλύτερη αφορμή για να στείλουν το μήνυμα ότι έχουν τον τρόπο και τη διάθεση να διαφυλάξουν την πρώτη θέση και όχι μόνο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!