Ώρα για αποδείξεις

Από τι στιγμή που το λέει ο Φινκ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.. Ο προπονητής μας μετά πρόκριση επί της Ανόρθωσης και αναφερόμενος στον αγώνα με την Ομόνοια δήλωσε πως πρέπει να αποδείξουμε πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Είναι γεγονός ότι η ισοπαλία πριν δυο εβδομάδες έπληξε και το προφίλ του ΑΠΟΕΛ αφού η όλη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε πως και γιατί επιτρέψαμε στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ και μια μέτρια από κάθε άποψη ομάδα να δηλώνει αδικημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Το ζητούμενο ενόψει του αυριανού αγώνα είναι να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να αποδείξουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα η οποία μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή.

Είδαμε τόσο στον τελευταίο αγώνα όσο και σε περσινούς ότι ο φανατισμός των χοχων μπορεί να αποδειχτεί αρκετός για να μας στερήσει τη νίκη. Είναι για αυτό που οι παίκτες μας πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και να αντιληφθούν ότι είναι ένας αγώνας που πρέπει να δείξουν ότι θέλουν να κερδίσουν περισσότερο από αυτούς που θέλουν απλά να μας στερήσουν το πρωτάθλημα.

Οι δυο συνεχόμενες πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες με την Ανόρθωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν ότι καλύτερο για να δώσει σε όλους μας την επιπλέον ψυχολογική ώθηση που θέλαμε και το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!