Ώρα για δράση

Μετά από αναμονή δύο εβδομάδων η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε έφτασε αφού στις 10.00 το βράδυ το ΑΠΟΕΛ τίθεται αντιμέτωπο με την Χετάφε. Από την ημέρα της κλήρωσης γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά σχετικά με το αν και πως μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα. Στην πορεία και όταν φάνηκε ότι κάποιοι ξέφυγαν όσον αφορά την αισιοδοξία και εκτιμήσεις τους, η διοίκηση επιχείρησε εκ νέου να θέσει τις πιθανότητες πρόκρισης στη σωστή τους βάση. Όλα αυτά πλέον είναι ιστορία αφού σε λίγες ώρες θα δοθεί η πρώτη και πιο δύσκολη μάχη μέσα στην έδρα της Χετάφε. Οι Ισπανοί από την πλευρά τους θέλουν και θα επιδιώξουν μια νίκη με καθαρό σκορ έτσι ώστε να κάνουν πιο εύκολο ή και διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμαθε όλα όσα έπρεπε για την ισπανική ομάδα και παρόλο που την θεωρεί το μεγάλο φαβορί, φρόντισε να μεταφέρει στους παίκτες τους ότι υπό προϋποθέσεις μπορούν να προκριθούν. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι πολλές και σημαντικές και ουσιαστικά απαιτούν την καλύτερη δυνατή απόδοση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αυτοσυγκέντρωση, περιορισμός των λαθών στο ελάχιστο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και καθαρό μυαλό είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξει το ΑΠΟΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αμυντική γραμμή καλείται να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη, ενώ ο τερματοφύλακας μας θα πρέπει να κατεβάσει τα ρολά. Η μεσαία γραμμή θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος αφού εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη δύναμη των αντιπάλων αλλά και η δική μας. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε την μπάλα και παράλληλα να οργανωθούμε σωστά θα αναγκάσουμε τους Ισπανούς να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους στο δικό μας.

Όσον αφορά τους έντεκα που θα αγωνιστούν μόνο ο Γιόβανοβιτς τους γνωρίζει. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν και ποιοι εκ των Πουρσαϊτίδη, Μοράις και Αλμέιδα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!