Ώρα για μεγάλες αποφάσεις

Μια χρονιά που άρχισε ονειρικά ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου εφιαλτικά. Ο καταποντισμός του ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν απότομος αλλά εκ των υστέρων φυσιολογικός αφού μετά από ένα χρονικό σημείο κανένας δεν είχε την όρεξη και τις δυνάμεις να συνεχίσει. Η επόμενη μέρα όπως είναι φυσιολογικό βρίσκει τους πάντες απογοητευμένους, θυμωμένους και με έντονη διάθεση κριτικής και καταλογισμού ευθυνών. Το τελευταίο δεν είναι καθόλου δύσκολου αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Ο Γιοβάνοβιτς στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον αγώνα προανήγγειλε αλλαγές προς το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ αλλά έχουμε μπουχτίσει από προγραμματικές δηλώσεις.

Στο ΑΠΟΕΛ απαιτείται να παρθεί μια σειρά μεγάλων και σημαντικών αποφάσεων έτσι ώστε να διορθωθούν είτε άμεσα είτε σταδιακά μια σειρά από προβλήματα που έχουν εντοπιστεί και βγάζουν μάτια. Στις αμέσως επόμενες μέρες και όταν όλοι θα είναι πιο ήρεμοι θα κάνουμε ειδική αναφορά σε τομείς όπως την επικοινωνιακή στρατηγική, την ανάγκη ενίσχυσης του διοικητικού συμβουλίου και την ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη εργοδότησης ενός τεχνικού διευθυντή.

Είναι φυσιολογικό μετά από τις μαζεμένες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μια σημαντική μερίδα κόσμου να ζητά από τη διοίκηση να παραιτηθεί. Άλλοι απαιτούν να γίνει αυτό και από τον Γιοβάνοβιτς. Οι ακραίες αντιδράσεις δεν είναι συνήθως οι πιο σωστές και παρόλο που στο «κατηγορητήριο» υπάρχουν πολύ ισχυρά σημεία η λύση δεν είναι να πάνε όλοι σπίτι τους.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Υπάρχει εξάλλου σε λίγες μέρες και η γενική συνέλευση των μετόχων που είναι ο καταλληλότερος τόπος, χρόνος και τρόπος για να ακουστούν όλα. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν έχουν τη διάθεση όχι μόνο οι διοικούντες αλλά και οι διάφοροι επώνυμοι και ανώνυμοι αποελίστες να κάνουν μια εποικοδομητική συζήτηση που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να βγούμε πιο δυνατοί.

Οι αμέσως επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και σημαντικές. Απαιτούμε από τον Ερωτοκρίτου να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά την πρώτη και σοβαρή κρίση επί προεδρίας του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!