Ώρα για μπάσκετ και τρόπαιο

Η περσινή χρονιά έμεινε βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων όχι μόνο για τα κατορθώματα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αλλά και για αυτά της καλαθοσφαιρικής ομάδας. Οι παίκτες του Χρίστου Στυλιανίδη έκαναν τη δική τους υπέρβαση κατακτώντας το πρωτάθλημα και σήμερα αρχίζει η φετινή χρονιά με στόχο το super cup. O αντίπαλος μας έχει τη δική του ιστορία και κίνητρα οπότε ο αγώνας κάθε άλλο από τυπικής διαδικασίας μπορεί να θεωρηθεί αφού θέλουν τη νίκη όσο και εμείς. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος αρχίζει στις 8.00 και όπως είναι γνωστό μόνο όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο μπορούν να παραβρεθούν.

Πουλά τρέλα η ΟΥΕΦΑ
Δεν μας έφταναν τα προβλήματα μας και η ηλιθιότητα των οπαδών μας που στόλισαν την υπάλληλο του Πλατινί έχουμε και την ίδια την ομοσπονδία να επιδεικνύει το βαθμό ευφυΐας της αλλά και να προκαλεί. Το άκουσμα και μόνο ότι είχε το θράσος να ζητήσει εξηγήσεις για το πανό «Η Κύπρος είναι Ελληνική» που αναρτήθηκε στον αγώνα με τους Εγγλέζους προκαλεί την αγανάκτηση όλων και παράλληλα μας στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε στον επόμενο αγώνα.

Οι κατηγορίες πλέον που έχει ενώπιον της η αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ είναι τρεις και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιο σοβαρή καταγγελία είναι αυτή της ρατσιστικής συμπεριφοράς για την έκβαση της οποίας μέλη του δ.σ της εταιρείας διαρρέουν αντικρουόμενες εκτιμήσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι διεθνείς ολοκλήρωσαν ψες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και με την επιστροφή της αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης εναντίον της Πόρτο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!