Ώρα για νίκη

Η ομάδα μας βρίσκεται και πάλι ενώπιων της νέας αρχής που θέλει να κάνει για να βάλει πίσω της τα αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα που μας ταλανίζουν. Οι δυο πρώτες προσπάθειες με τον Δώνη να έχει το γενικό πρόσταγμα δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα και πλέον η προσοχή στρέφεται στον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση. Η νίκη είναι μονόδρομος. Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη στιγμή είναι το ενδεχόμενο του -8. Μετά τον αγώνα με την Bordeaux υπερτονίστηκαν από μερίδα των μέσων ενημέρωσης τα θετικά της ήττας αλλά ο Δώνης δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη αλλά από τη στιγμή που χάσαμε δεν μπορούμε να υπερβάλουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης του έτσι ώστε να κερδίσει μια ομάδα που παρά το ότι βρίσκεται στην κορυφή δεν δείχνει να διαθέτει καλύτερη ομάδα από τη δική μας. Η Ανόρθωση σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ έχει στο ρόστερ της παίκτες που σκοράρουν με σχετική ευκολία. Είναι για αυτό που αν καταφέρουμε, έστω και για πρώτη φορά φέτος, να περιορίσουμε τα λάθη στην άμυνα σε ικανοποιητικό βαθμό δεν θα χάσουμε.

Είναι γνωστά τα αμυντικά μας προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη. Η εναλλαγή προσώπων στο κέντρο της άμυνας δεν φαίνεται ότι βελτιώνει την κατάσταση αλλά και πάλι ελπίζουμε ότι αυτοί που έχουμε θα καταφέρουν να ανεβάσουν την απόδοση τους. Το ίδιο ισχύει και για το επιθετικό κομμάτι αφού και εδώ είναι γνωστή η δυσκολία που υπάρχει στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Δώνης το παλεύει, πιστεύει στη άμεση και ουσιαστική βελτίωση και η ανάγκη είναι κάνουμε απόψε μια αρχή.

Ο κόσμος με τη σειρά του αν και προβληματισμένος θα είναι στο γήπεδο. Αυτοί που θα έρθουν καταλαβαίνουν την τεράστια σημασία που έχει ο αγώνας και το ζητούμενο είναι βοηθήσουν την ομάδα. Η παρουσία του Τράττου είναι μια παγίδα την οποία τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες πρέπει να αποφύγουν.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!