Ώρα για πράξεις

Το παράδειγμα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ καλούνται να ακολουθήσουν όλοι στο καλαθοσφαιρικό τμήμα έτσι ώστε τα λόγια να συνοδευτούν από πράξεις. Η ομάδα μας με την κακή απόδοση στον αγώνα της Κυριακής πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων το σημαντικό πλεονέκτημα έδρας που έχτισε με κόπο κατά της διάρκεια της κανονικής περιόδου. Αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα βρίσκαμε έχοντας αντίπαλο τν η Έθα, οι καλαθοσφαιριστές παρουσιάστηκαν κοιμισμένοι και όταν επιχείρησαν να ξυπνήσουν ήταν ήδη αργά. Η Έθα έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό είναι μόνο στη θεωρεία αφού πρόκειται για μια ομάδα χωρίς οπαδούς. Το όποιο σπρώξιμο έχει από διαιτητές δεν είναι επίσης αρκετό γιατί το καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει απόψε στο Ελευθερία και να φέρει στα ίσα τη σειρά των αγώνων. Και στον αποψινό αγώνα θα απουσιάσει ο Άρθουρ Λι αλλά ούτε και αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τον Χριστόπουλο. Ο ικανότητας playmaker απουσίασε στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα ανταποκρίθηκε.

Απόψε λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μείνει ζωντανό στην μάχη για κατάκτηση του πρωταθλήματος έστω και αν θα αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών μας. Αν όλα πάνε καλά ο κόσμος θα πρέπει να κάνει καλύτερα αυτό που ξέρει την Κυριακή όταν οι δυο ομάδες συναντηθούν ξανά στο Λευκόθεο.

Έννοια για τους ομίλουςΜε την κατάκτηση του πρωταθλήματος να θεωρείται (καλώς ή κακώς) δεδομένη η προσοχή των οπαδών στρέφεται σε μεγάλο βαθμό στην ευρωπαϊκή προοπτική. Ο μεγάλος στόχος της εισόδου στους ομίλους του Champions ή Europa League στριφογυρίζει ήδη στο μυαλό όλων όπως φαίνεται και στο σχετικό δημοψήφισμα που διεξάγεται στην ιστοσελίδα μας.

100η χώρα και 700 συμμετοχές!Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε καλύτερο όνομα στη στήλη μας από το ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ. Είναι αυτό που περιγράφει τι ακριβώς είναι. Ο Παναμάς, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε πως μοιάζει η σημαία του, έχει την τιμή να είναι η 100η χώρα που υψώνουμε τη δική μας σημαία. Πλέον κάθε κομμάτι της στήλης, είτε αυτό είναι το Hall of Fame, είτε η σελίδα με όλες της χώρες, είτε ακόμα το ποσοστό 42% των συνολικών χωρών του κόσμου, προκαλεί δέος στον οποιοδήποτε επισκέπτη. Όσα όμως και αν γράψουμε δεν θα καταφέρουμε να σας μεταφέρουμε το συναίσθημα αφού πάντα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις… πόσο μάλλον 700 φωτογραφίες!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!