Ώρα για την πρώτη νίκη

Μετά την ισοπαλία και την μέτρια εμφάνιση στο ντέρμπι με την Αεκ, ο σημερινός αγώνας με την Αλκή είναι μιας επιλογής για την ομάδα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος αφού πολύ νωρίς πρέπει να μπούμε στο κυνήγι των βαθμών προκειμένου βρεθούμε το συντομότερο δυνατό στην κορυφή. Οι προκλήσεις για τον ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά είναι πολλές και μεγάλες και μια από αυτές είναι δείξει ότι έχει τις δυνάμεις να ανταποκριθεί και στα δυο ταμπλό. Η προηγούμενη εμπειρία των υποχρεώσεων σε champions league και πρωτάθλημα δεν ήταν η καλύτερη όσον αφορά το δεύτερο. Η ομάδα χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 5η αγωνιστική για να κερδίσει και στο τέλος του πρωταθλήματος έμεινε από δυνάμεις. Αυτή τη φορά πρέπει να τα καταφέρουμε. Ο Γιοβάνοβιτς έστειλε προχτές το μήνυμα ότι πρέπει να προσγειωθούμε αφού η έπαρση και η εντύπωση ότι η Κύπρος είναι πολύ μικρή για να μας χωρέσει θα είναι αυτοκαταστροφική. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους οπαδούς αλλά και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να βρουν τα κίνητρα για να έχουν όρεξη να δίνουν το 100% και με ομάδες όπως την Αλκή.

Ο εκ των δορυφόρων του ακελ θα έρθει στο ΓΣΠ με το γνωστό πλάνο. Μαζική άμυνα, καθυστερήσεις ακόμα και αντιποδόσφαιρο προκειμένου να αποφευχθεί η ήττα. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απέναντι σε αυτό το σκηνικό να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να μπορέσει να είναι αποτελεσματικός.

Αγωνιστικά θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές λόγω τραυματισμών αλλά και της ανάγκης σωστής διαχείρισης των διεθνών. Ο Χιώτης τέθηκε εκτός αποστολής αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής δεν θέλουν να  πιέσουν την επιστροφή του. Πουρσαϊτίδης και Τρισκόφσκι επίσης επέστρεψαν φορτωμένοι με λεπτά συμμετοχής και θεωρείται απίθανο να τους δούμε στο αρχικό σχήμα.

Θα έρθει ο κόσμος;

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές όμως που πρέπει να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη και το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Οι οπαδοί μας καλούνται στο πρώτο εντός έδρας αγώνα να δείξουν ότι δεν κάνουν οικονομία δυνάμεων και όρεξης ενόψει Ζενίτ. Η μαζική παρουσία επιβάλλεται έτσι ώστε να στείλουμε το μήνυμα σε παράσιτα τύπου Λίλλη και Καϊάφα ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να τους κάνουμε ήρωες του ακελ.Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή θα μεταδίδεται ζωντανά την Παρασκευή 09/09 η ώρα 19:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!