Ώρα για τη δόση μας

Τα δικά τους πρώτα συμπεράσματα θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν οι οπαδοί της ομάδας μας που θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη ευκαιρία που θα έχουν οι περισσότεροι ΑΠΟΕΛιστες να δουν τη φετινή ομάδα και τα νέα αποκτήματα μας εν δράσει. Το μουρμουρητό και η πίεση του κόσμου σε συνδυασμό με το ότι τα φιλικά των άλλων ομάδων μεταδίδονται πλέον ανελλιπώς, ανάγκασαν τον επίσημο ΑΠΟΕΛ και την LTV να κάνουν το αυτονόητο. Το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ θεωρείται το δυσκολότερο από αυτά που θα δώσουμε αφού πρόκειται για μια ομάδα που έχει σαν στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είναι για αυτό που ο καθένας από εμάς θα μπορέσει έστω και με υποκειμενικά κριτήρια, να σχηματίσει μια πρώτη άποψη για τοn ΑΠΟΕΛ του Πάουλο Σερτζιο. Από την άλλη, θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε ότι είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, μιας και η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μονταρίσματος.

Ο κόσμος έχει άποψη , αναγνωρίζει τις συνθήκες και τις σκοπιμότητες ενός τέτοιου αγώνα και μπορεί να κρίνει τα όσα βλέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έστω και αν ένας αγώνας είναι φιλικού χαρακτήρα και σε περίοδο προετοιμασίας.

Τι περιμένουμε να δούμε σήμερα

Όπως και στα προηγούμενα φιλικά έτσι και σήμερα η προσοχή θα είναι στραμμένη στα νέα αποκτήματα σε μια προσπάθεια όλων να εξακριβώσουν τι πάστα παίκτες είναι και το βαθμό προσαρμογής τους.

Ίσως η πιο σημαντική παράμετρος για τον προπονητή είναι να δει την ομάδα σαν σύνολο να λειτουργεί σωστά σε σχέση με τον τρόπο που αμύνεται και οργανώνεται στην προσπάθεια της για το γκολ.

Η ομοιογένεια είναι το ζητούμενο και κάτι που τονίζεται μέσω και των δηλώσεων των πρωταγωνιστών. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Σέρτζιο θα πρέπει να δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!