Ώρα για το back2 back

Αυτό που δεν κατάφερε η ποδοσφαιρική μας ομάδα καλείται να το φέρει εις πέρας η καλαθοσφαιρική. Απόψε στις 19:30 αντιμετωπίζει την αέλ στο Λευκόθεο και με νίκη κάνουμε το 2-0. Η ομάδα έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι βρίσκει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και όλοι ευελπιστούν ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα γίνει το καθοριστικό βήμα. Αγωνιστικά η ομάδα είναι έτοιμη και οι τραυματίες σιγά σιγά επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Οι ψηλοί της ομάδας καλούνται να περιορίσουν τον Γιαννούλη που στο προηγούμενο παιχνίδι γλίτωσε την αέλ από τη συντριβή. Η περιφερειακή μας άμυνα τα πήγε πολύ καλά και πρέπει πάλι να περιορίσει τους σουτέρ της λεμεσιανής ομάδας.

Οι πληροφορίες από τη Λεμεσό λένε πως οι ‘πρεσβευτές’ του fair play έρχονται με σκοπό να διακόψουν το παιχνίδι. Όλοι μας πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και με τη φωνή ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Φέτος οι τιμωρίες της δικαστικής ήταν εξαντλητικές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η έδρα μας στα 2 παιχνίδια που απομένουν. Είναι χιλιάδες αυτοί που θα βρεθούν στο Λευκόθεο απόψε και όλοι θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τους κερδίσουμε. Οποιαδήποτε ρήξη αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική, οπότε όλοι καλούνται να προσέξουν ακόμα και τον διπλανό τους.

Ένσταση
Σε μία άλλη εξέλιξη η αέλ κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι που δικαιότατα κερδίσαμε την Τρίτη με την δικαιολογία ότι στην περίπτωση της διακοπής η ομάδα μας έπρεπε να ρίξει βολές και όχι να πάει από πλάγια. Ξεχνούν βέβαια ότι οι κάμερες της LTV τους δείχνουν καθαρά να βρίζουν τους πάντες και τα πάντα και να απειλούν όλη τη γραμματεία γιατί τότε ήθελαν να μην ρίξουμε βολές. Το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση μαζί με τον νομικό της ομάδας και αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει από τον στόχο της νίκης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!