Ώρα μηδέν

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ενώπιων του πιο κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα της φετινής χρονιάς. Με νίκη κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση το πρωταθλήματος ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δούμε την υπερπροσπάθεια των τελευταίων μηνών να μας περιορίζει στη δεύτερη θέση. Μια χρονιά που μέχρι τον Δεκέμβριο έδειχνε καταδικασμένη και προβληματική από κάθε άποψη, μπορεί να εξελιχθεί σε θριαμβευτική αν κερδίσουμε σήμερα. Πάθος, αυτοσυγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες μας για να φτάσουν στη νίκη. Είναι ο αγώνας της χρονιάς και θα τον κερδίσει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο αλλά και αυτή που θα μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό της.

Είναι πρόωρο και υπερβολικό να μας απασχολεί η νίκη με περισσότερα από δυο γκολ διαφορά. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κερδίσει φέτος την Αελ σε αγώνα πρωταθλήματος αλλά και το ότι θα αγωνιστούμε με σημαντικές απουσίες το ζητούμενο είναι η νίκη ανεξαρτήτως σκορ.

Είναι πολύ πιθανό ο αγώνας να κριθεί στις λεπτομέρειες και είναι για αυτό χρειάζεται προσοχή από όλους. Ο κόσμος θα κάνει το ΓΣΠ πραγματική έδρα αλλά δεν πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια για τη νίκη όποιες προκλήσεις και αν υπάρξουν.

Η διαιτησία είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να καθορίσει τον αγώνα και με τα όσα είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες δικαιολογημένα θα πάμε στο γήπεδο κουρτισμένοι. Και πάλι όμως πρέπει να κάνουμε τον Μασιά και τους βοηθούς του να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να μας αδικήσουν χωρίς όμως να διακοπεί ο αγώνας ή να παίξουμε τους επόμενους σε άδειες κερκίδες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!