25 χρόνια πορτοκαλί

Ο επαναληπτικός του αξέχαστου Άεκ-ΑΠΟΕΛ 1-1 έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου στο Μακάρειο Στάδιο.

Για τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν οι Πετρίδης, Κώστα, Μιαμηλιώτης, Κλεάνθους, Κουής, Σάμπουριτς, Χαραλάμπους, Σωτηρίου, Γκόκιτς, Ιωάννου και Χατζηλούκας. Σαν αλλαγή μπήκαν στο παιχνίδι οι Γουίλλιαμ και Φασουλιώτης.

Η Άεκ προηγήθηκε στο 31′ με τον Σαμπανάζοβιτς και στο 71′ με γκολ του Δημητριάδη έκανε το 0-2. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την αντεπίθεση και του Γκόκιτς στο 77′ και του Φασουλιώτη στο 85′ ισοφάρισε. Σκορ όμως που σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στην Άεκ.

Στις κερκίδες υπήρχε αρκετή αντιπαράθεση αφού οι η κόντρα ξεκίνησε από το προηγούμενο παιχνίδι. Το διαχωριστικό κυκλύδωμα δεν ήταν αρκετό και τα αντικείμενα και από τις 2 πλευρές έπεφταν βροχή. Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν πολλά επεισόδια στους χώρους γύρω από το γήπεδο.

Ορόσημο μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι από οπαδικής πλευράς αφού ήταν ο πρώτος αγώνας που οι οπαδοί μας έβαλαν τα “πορτοκαλί σακάκια”. Την ιδέα την πήραν από τους οπαδούς της Άεκ από τον πρώτο αγώνα. Σήμερα κλείνουν ουσιαστικά 25 χρόνια πορτοκαλί!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!