“60 + 1 χρήστες” !

“Ο νέος διαγωνισμός της winmasters για τους κύπριους χρήστες!”

 

H winmasters, η διεθνής online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στην Κύπρο, παρουσιάζει το διαγωνισμό 60+1 χρήστες, ο οποίος υπόσχεται πολλά κέρδη για τους Κύπριους παίχτες!

60+1 χρήστες της winmasters θα μοιραστούν έπαθλα αξίας 16.000 EUR. Όσο περισσότερες καταθέσεις κάνετε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε !

1 τυχερός νικητής θα πάρει το μεγάλο βραβείο των 10.000 EUR! Και δεν τελειώνουμε εκεί… Άλλοι 60 χρήστες της winmasters θα κερδίζουν έπαθλα αξίας 100  Ευρώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Δεν υπάρχει όριο στις συμμετοχές και στους νικητές. Μπορείτε να συμμετέχετε οποιαδήποτε μέρα θέλετε από τις 60 της προωθητικής ενέργειας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια ελάχιστη κατάθεση και αυτόματα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το ημερήσιο έπαθλο των 100 Ευρώ! Επομένως μπορείτε να κερδίσετε από 1 έως 60 ημερήσια έπαθλα, κάτι που μεταφράζεται σε 6.000 ευρώ στο πορτοφόλι σας. Επιπλέον με τουλάχιστον μια κατάθεση μέσα στο χρονικό πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 10.000 Ευρώ!

Βάλτε τα στοιχήματά σας τώρα!

Μείνε συντονισμένοι στην πλατφόρμα της winmasters καθώς διαρκείς εκπλήξεις με πολλές στοιχηματικές προσφορές ακολουθούν και  ο επόμενος τυχερός μπορεί να είσαι εσύ!

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.
“Στόχος μας είναι να  εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!”
Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕ

Email: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X