Αδικεί τον εαυτό του και τιμωρεί τον ΑΠΟΕΛ

Μπορεί ο Καβενάγκι να σκοράρει ακατάπαυστα αλλά σύμφωνα και με τον Κετσπάγια ο Ντε Βινσέτι είναι εδώ και μήνες ο πιο φρομαρισμένος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός από την αρχή των επίσημων διοργανώσεων και ουσιαστιαστικά από τα προκιρματικά του Champions League ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Τα γκολ αλλά και η όλη του παρουσία τους τελευταίους 4 μήνες είναι καταλυτική και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μέχρι σήμερα πορεία.

Μοναδική παραφωνια και μάλιστα μεγάλη στο καταπληκτικό ξεκίνημα του Ντε Βινσέτι είναι τα αχρείαστα νεύρα και διαμαρτυρίες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο που έχουν ως αποτέλεσμα ν δέχεται κάρτες. Η αρχή έγινε από τα προκριματικά του Champions League και το αποκορύφωμα ήρθε στον αγώνα με την Σάλκε.

Τα γαλλικά που στόλισε τον διαιτητή μετά από ένα αχρείαστο φαουλ έφεραν την αποβολή και την ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών…

Παρά τις προτροπές αλλά και του σχετικό πρόστιμα δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό αφού και στο πρωτάθλημα βλέπουμε τον Αργεντινό να διαμαρτύρεται πολλές φορές χωρίς λόγο αλλά και με προκλητικό τρόπο. Τα αχρείαστα φαουλ του αναγκάζουν τους διαιτητές να του δίνουν κάρτες ενώ είναι από τύχη που ήταν παρών στον χτεσινό αγώνα αφού ο Σκαπούλλης του χαρίστηκε με την Άχνα…

Αντί λοιπόν να δούμε έναν παίκτη που έπαθε και έμαθε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Ομόνοια ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν θέμα χρόνο να δεχτεί την κάρτα.

Ο Ντε Βινσέτι πρέπει να προσέξει αφού χωρίς να το θέλει αδικεί τον εαυτό του και τιμωρεί παράληλα την ομάδα που στερείται των υπηρεσιών του πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστής της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X