Αέλ Vs ΑΠΟΕΛ 0-0

Οι βαθμολογικές απώλειες ήταν αναπόφευκτες αφού η ομάδα μας δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το ανησυχητικό είναι ότι η ισοπαλία δεν ήρθε γιατί η ΑΕΛ ήταν εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία αλλά γιατί ο ΑΠΟΕΛ ήταν επιπόλαιος και αναποτελεσματικός.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα όσα σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι περνούν σε δεύτερη μοίρα λόγω των όσων έγιναν και λίγο έλειψε να τινάξουν τον αγώνα στον αέρα.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ήταν αυτή που έκανε πιο αισθητή την παρουσία της στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν σε δυο περιπτώσεις ο Εμπεσίλιο επιχείρησε μακρινά σουτ τα οποία ανάγκασαν τον τερματοφύλακα να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

Το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια αφού σταδιακά η ΑΕΛ μπόρεσε να ισορροπήσει με την μπάλα να κινείται περισσότερο στο κέντρο του γηπέδου αφού ούτε και η γηπεδούχος μπορούσε να γίνει απειλητική.

Η διάταξη με τρεις αμυντικούς (Καρλάο, Μερκής, Μοράις) και ενισχυμένο κέντρο δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να λειτουργήσει σωστά στο οργανωτικό κομμάτι έτσι ο αγώνας κύλησε σε ένα αργό τέμπο. Στο 36 ζητήσαμε πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μιτρέα ενώ ο αγώνας διακόπηκε στο 40 όταν δημιουργήθηκε ένταση μετά από σκληρό φάουλ πάνω στον Σαλλάι.

Οι ανεγκέφαλοι στις κερκίδες δεν ήθελαν καλύτερη αφορμή και μια κροτίδα από τους δικούς μας έσκασε μπροστά από ένα ball boy. Το τι ακολούθησε είναι γνωστό και δεν τιμά κανέναν.

Ενώ όλα έδειχναν οριστική διακοπή μετά από μία ώρα περίπου στα αποδυτήρια και αφού αποχώρησε ο πυρήνας των οπαδών και των δυο ομάδων ο Μασιάς αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα.

Αυτό συνοδεύτηκε με την είσοδο στον αγώνα του Αντωνίου στη θέση του Καρλάο που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο έχοντας καλύτερο ρυθμό και κυκλοφορία της μπάλας. Ο Εμπεσίλιο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής σε δυο τελικές προσπάθειες οι οποίες βρήκαν σε ετοιμότητα τον Βοζίνια.

Στο 68 χάθηκε τεράστια ευκαιρία όταν ο Ποτέ βρέθηκε απέναντι από τον Βοζίνια αλλά το πλασέ του ήταν κακό. Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση αφού ένα λεπτό μετά έχασε τη δική της μεγάλη ευκαιρία.

Στο 76 ο Δώνης επιστράτευσε τον Αλωνεύτη στη θέση του Σαλλαι που υστέρησε ενώ στο 80 χάθηκε νέα ευκαιρία με τον Ζαχίντ να στέλνει από καλή θέση την μπάλα μόλις έξω.

Η αναποτελεσματικότητα της ομάδας οδήγησε και στην τελευταία αλλαγή με τον Ντε Καμάργκο να περνά στη θέση του Ζαχίντ στο 84.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σάλλαι, Σόουζα, Εμπεσίλιο

ΑΠΟΕΛ
Πέρεθ, Βούρος, Λάγο, Μερκής, Καρλάο (42΄ Αντωνίου), Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ (84΄ Ντε Καμάργκο), Σάλαι (76΄Αλωνεύτης) Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X