Αυτό που χρειαζόταν ο κόσμος

Το να φεύγεις από το γήπεδο έχοντας τρυπήσει τα δίχτυα της αελ με 6 γκολ αποτελεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση για κάθε ΑΠΟΕΛιστα. ‎Όταν μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα μας είχε κερδίσει στο σούπερ Καπ μας πριν από 2 μήνες, η εξάρα πάνω στα γατάκια του Σοφοκλέους δίνει μια άλλη διάσταση στη νίκη.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ αποτελεί μια αξιοζήλευτη μηχανή σκοραρισματος. ‎Τα μεγάλα σκορ και η πολυφωνία στο σκοράρισμα έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας μας. Μπορεί οι αριθμοί και η παρουσία των οπαδών μας στο γήπεδο να μην “συγχρονίζεται” με την απόδοση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, όμως με έτσι απόση δεν θα αργήσει η μέρα που ο κόσμος θα επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο.

Αν το γκολ αποτελεί τον πρώτιστο στόχο σε κάθε αγώνα και η νίκη την απόλυτη επιτυχία κάθε βδομάδα, τότε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε πάρα να είναι σούπερ ενθουσιασμένος. Τα εκκοφαντικά σκορ και η ευκολία με την οποία καθαρίζει από νωρίς τα ματς, έχει δημιουργήσει μια πρωτόφανη ευφορια σε κάθε ΑΠΟΕΛιστα φιλαθλο.

Μετά από χρόνια ο κόσμος που πάει στο γήπεδο δεν χορτάνει να πανηγυρίζει γκολ. Βλέπει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να απολαμβάνουν τον αγώνα και να βρίσκουν τον τρόπο να τινάζουν τα αντίπαλα δίχτυα κατά ρυπάς.

Μετά και την εκπληκτική εξάρα ‎πάνω στην αελ, ο ΑΠΟΕΛ στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα μπαίνει σιγά σιγά στην τροχιά Τιμούρ Κεσπαγια. Αυτό συνεπάγεται με αγωνιστική σοβαρότητα, πειθαρχία και αποτελεσματικότητα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να “αναγκάσει” τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να του δώσει τροφή για ενθουσιασμό και εκδηλωτικοτητα στις κερκίδες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X