Αυτό που έχει σημασία

Ο Κρίστιανσεν επέστρεψε στην πατρίδα του ως αντίπαλος της πρωταθλήτριας και δικαιολογημένα έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο προπονητής μας μιλήσει σε μέσο ενημέρωσης στη Δανία και είπε αρκετά σε σχέση και με τις κατηγορίες της Ρόζεμποργκ προς τον ΑΠΟΕΛ για αντιαθλητικό συμπεριφορά.

Αυτό που κρατάμε όμως είναι την επισήμανση του προπονητής μας σε σχέση με τους αγώνες που έρχονται με την Κοπεγχάγη. Ο Κρίστιανσεν επισήμανε πως αυτό που έχει σημασία είναι να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Τρίτη έτσι ώστε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ένα κοινό που ζει πολύ έντονα το παιχνίδι και πραγματικά προσφέρει… στην ατμόσφαιρα, βάζοντας πίεση στον αντίπαλο. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι όταν είναι στο πλευρό μας. Όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν τον επαναληπτικό στο γήπεδό τους. Δεν έχει σημασία η καλή εμφάνιση αλλά το καλό αποτέλεσμα στο α’ παιχνίδι».

«Διάβασα καλά τι είπε ο Μάικ Γιένσεν και αυτά που είπε ήταν άσχημα. Θεωρώ ότι ήταν μία συγγνώμη και εξηγούσε κατά κάποιο τρόπο πώς αποκλείστηκαν, μετά από μία κλειστή μάχη. Φυσικά μπορώ να αντιληφθώ την οργή του αφού γνώρισε τον αποκλεισμό κι ενώ ήταν κοντά στο να πάρουν την πρόκριση. Είναι πολύ κατανοητό. Μίλησα μαζί του μετά τον αγώνα, και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή τύχη. Έτσι, δεν υπάρχει κάτι άλλο και το θέμα έχει κλείσει».

«Αν γνωρίζαμε εμείς τον αποκλεισμό, ίσως να έκανα κι εγώ παράπονα και να μιλούσα για τη συμπεριφορά της Ρόζενμποργκ, η οποία ήταν αντιαθλητική. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

«Ο Μάικ και οι άλλοι πρέπει επίσης να κοιτάξουν πόσο χρόνο σπατάλησαν για καθυστερήσεις με τον τερματοφύλακά τους, για το ότι έπεφταν κάτω με κράμπες πολλές φορές. Όταν, όμως, πετύχαμε το γκολ, σηκώθηκαν και έπαιξαν. Έτσι, δεν μπορώ να αναφέρω πως τήρησαν το fair play».

«Αν μας κατηγορούν για αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Η Ρόζενμποργκ, όπως και άλλες ομάδες, χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Πρέπει να δουν τι έκαναν αυτοί και μετά να κριτικάρουν τους άλλους για αντιαθλητική συμπεριφορά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X