Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά

Η σχετικά εύκολη επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας μας έφερε για τουλάχιστον 24 ώρες στο +7 και πλέον αναμένουμε να δούμε αν ο Απόλλωνας σταματήσει το αρνητικό αποτελεσμάτων. Ο αγώνας με την Ομόνοια προσφέρεται και με το παραπάνω έστω και αν εμείς σκοντάψαμε …

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ έκανε χτες ακόμα ένα βήμα για το έβδομο συνεχόμενο και πλέον ο πιο καθοριστικός αγώνας είναι αυτός της επόμενης αγωνιστικής.

Τότε η ομάδα μας θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε έναν αγώνα όπου αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα.

Ενδιάμεσα μεσολαβεί ο επαναληπτικός στο Παραλίμνι οπότε ο Τραμετσάνι έχει να διαχειριστεί και το κύπελλο. Παίκτες όπως ο Εφραίμ περιμένουν χρόνο συμμετοχής όπως επίσης και ο Μπάλογκ, οπότε υπάρχουν επιλογές αν ο Ιταλός θέλει να κάνει rotation χωρίς κολλήματα.

Ο Ιωάννου που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αγώνα πρωταθλήματος δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό αλλά ίσως προφυλαχθεί αφού και ο αγωνιστικός χώρος στο Τάσος Μάρκου είναι τραγικός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X